2777
2789
عنوان

فواید آب اونایی ک تجربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 23 پست
 مهم ترینش همون دستشویی رفتنه وقتی خوب تخلیه نشی با ادرار (سم و عفونت میگیری) وقتی هم یبوست بگی ...

چقدر طول نیکشه صورت تول شه و چقدر باید بخورم؟

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا !؟چقدر میخوری چقدر طول میکشه نتیجه بده؟

ده تا لیوان الان میخورم چون اب دور جنینم کمه ولی هشتا سعی کن بخوری باعث میشه عفونت ادراری نگیری پوستت خوب بشه برای هرکس هم متفاوته مدت زمان جواب دهیش ولی اینجوری نیست که روز دوم تغییر کنی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

زیاده روی درخوردن هرچیزی درست نیست حتی آب بیشترامراض از رطوبت هست والبته بستگی به مزاج هرفرد داره .لطافت پوست می خوای باید تغذیه درست بشه و روغن مصرفی .بحثش طولانیه حال ندارم بیشتر ازاین بگم

چجوری؟ حالت تهوع ؟

خب ببین من شمال زندگی میکنم اینجا اب  و هواش مرطوب هست و خیلی کم احساس تشنگی میکنم من همیشه . برای همین اب نمیخوردم زیاد چون میگفتم هوای اینجا مرطوبه و ..

ولی بعد مدتی یبوست گرفتم و این واقعا آزار دهنده بود برام ( بعد شروع کردم به اب خوردن یه پارچ آب میزاشتم جلوم همه رو میخوردم شکمم درد میگرفت یا بدتر میشدم. چون حوصله نداشتم در طول روز چند بار بخورم واسه همین یهویی یه پارچ میگرفتم هشت تا لیوان میخوردم)

بعد دیدم  درستش اینه که بین شیش تا هشت لیوان در طول روز بخوری  و بینشون باید یه مدت زمانی بزاری .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

چقدر طول نیکشه صورت تول شه و چقدر باید بخورم؟

صورت تپل میخوای  اول اینکه حتما از کرم آبرسان استفاده کن برای صورت حالا با هرمارکی که خواستی چون خیلییی تاثیر میزاره تو شادابی و تپلی صورت من یه مدت استفاده کردم صورتم پر شده بود ولی خودم از صورت پر خوشم نمیاد برای همین استفاده نکردم دیگه . بعد اینکه اب بخور اب خیلی خوبه واقعا ولی همون بین شش تا هشت لیوان در روز کافیه

کرم آبرسان واقعا تپل میکنه

اره پوستت شاداب میشه . اگر ادم سفیدی هستی اما رژیم گرفتی و باعث شده رنگ صورتت تیره بشه (یا به هردلیلی اول پوستت سفید بود و الان بخاطر مریضی٫کم غذا خوردن٫استرسو... پوستت رنگش رو از دست داده باشه هم ابرسان واقعا پوست رو شاداب میکنه