2777
2789
عنوان

فواید آب اونایی ک تجربه دارن بیان

296 بازدید | 23 پست

واقعا ب جز دستشویی رفتن فواید دیگه ایی داره؟؟؟

تو نی نی سایت دیدم خیلیا تعاریف بتور نکردنی میکردین که باعث میشه پوست خوب میشه…باعث پرشدن صورت هم میشه

واقعا همینطورع؟؟؟از تجربه هاتون بگید منم میخوام دوباره زیاد اب بخورم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بیش از شصت درصد بدنمون از آبه حتما لازمه که هست و کمک به بدن می‌کنه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چرا باید یاد اون بیوفتم واقعا؟ 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

مهم ترینش همون دستشویی رفتنه وقتی خوب تخلیه نشی با ادرار (سم و عفونت میگیری) وقتی هم یبوست بگیری( احساس سنگینی پیدامیکنی.ورم شکم . اشتهای کم . کسل بودن و خسته بودن )

آب پوست رو شاداب تر میکنه و صورت رو تپل تر . اب باید زیاد بخوری ولی نه یک دفعه ای  بلکه چند بار در طول روز . و اینکه نمک رو از بدن بیرون میبره(نمک زیاد باعث پف کردن بدن میشه)

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

به جز دستشویی رفتن؟ دو روز حموم نری که میگندییی

نه عشقم منظورش اینه آب زیاد بخوری بیشتر دستشویی میری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛