2777
2789
عنوان

اقدام بارداری......

540 بازدید | 38 پست

بعد چند وقت اقدام باردار شدید؟ 

اون ماهی که باردار شدید چیکار کردید که نتیجه گرفتید

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

منم لایک کنید

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه دوم اقدامم. هنوز نشده ـ یکساله اقدامم 

بچه اول چند ماه بعد گرفت؟ 

دکتر چی میگه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
با ۳۵ سال سن ۳ ماه اقدامم😁 خدا ب هممون کمک کنه.. 

من ۵ ماه اقدام کردم پریود شدم الان ماه ششم هستم خیلی داغونم .....کاش زودتر به فکرش میوفتادم

بعد ۶ ماه. والا کار خاصی نکردم

پریودت منظم بود ....جلو میوفتاد یا نه؟؟ 

منم ماه ششم هستم میشه دعا کنی منم این ماه نتیجه بگیرم 🥺

دارو چیزی نمیخوردی؟

قبل از اقدام رژیم سالم خوری و ورزش میکردم ،روزی که ترشح تخمک گذاری دیدم تو دسشویی،شبش یه ربع نشستم تو‌محلول جوش شیرین واب...خیلی معذرت میخوام پوزیشن الاغی گرفتم که دخول عمیق و شیب واژن و سرعت اسپرم زیاد شه.همون شب گرفت الان ۶ماهه باردارم،انشالله قسمت تمام چشم انتظاران...

خدایا خودت حفظش کن🙏
بیخیال شدیم شوهر کارشو انجام داد

نمیشه بیخیال شد من ماه های اول چرا ولی این ماه دیگه نمیتونم فکر نکنم بهش......روزها خوبه شب ها فکر میکنم ناراحت میشم

همون ماه اول گرفت، چون رحمم پاک بود تازه عروسی کرده بودیم

یعنی بقیه پاک نیستن

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)