2777
2789
عنوان

اقدام بارداری......

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 38 پست
من ۵ ماه اقدام کردم پریود شدم الان ماه ششم هستم خیلی داغونم .....کاش زودتر به فکرش میوفتادم

نگران نباش معمولا بار اول یکم طول می‌کشه منظورم بارداری اول تا بدن بیاد آماده بارداری باشه.من ماه پنجم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از اقدام رژیم سالم خوری و ورزش میکردم ،روزی که ترشح تخمک گذاری دیدم تو دسشویی،شبش یه ربع نشستم ت ...

جوش شیرین برای جنسیت انجام دادی؟؟ 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نگران نباش معمولا بار اول یکم طول می‌کشه منظورم بارداری اول تا بدن بیاد آماده بارداری باشه.من ماه پن ...

وای خیلی سخته انقدر هم روز ها دیر میگذره ها ....فقط این که مدت پریودم کوتاه شده تو اقدام قبلا ۳۱ روزه بودم الان ۲۸ ۲۹ روزه 

ماه های اول همش جلو میوفتاد ...ن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من ماه دومم ۹ اذر موعدمه خیلی دلم میخاد زودتر بشم

ان شاالله هرکی دلش میخواد خدا بهش بده ....منم ۱۲ آذر موعدمه 🥺

چرا نمیتونی بیخیال شی چندسالتونه هردو

اخه واقعا هم نمیشه بیخیال شد.....اطرافیان که میگن عصبی میشم بدتر یادش میوفتم ....

من ۲۵ سالم همسرم ۲۹ 

ولی ۵ سال و ۳ ماهه عروسی کردم کاش همون یکی دو سال اول عروسی اورده بودم همه میگفتن ممکنه طول بکشه نمیدونستم خیال میکردم هر وقت بخوام میشه 🥺

اره عزیزم پسر میخواستم شکر خدا،بهم داد...یه دختر داشتم

من جنسیت مهم نیست هرچی خدا بده خوبه فقط بده ....دعا کن برام 

شوهرت آزمایش اسپرم داده

نه قرار بود این ماه بره ولی نشد ....حالا اگه پریود شدم ماه بعد میریم دوباره هردو ولی خداکنه به ماه بعد نرسه همین ماه خدا یه نگاهی کنه خسته شدم 🥺

چه ربطی داره، من میگم تازه عروسی کرده بودیم. و خیلی ها تا باز نیشن فورا حامله میشن

رابطش اینه که منظورتون جمله  رو بد نوشتی 

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)