2777
2789
عنوان

اقدام بارداری......

540 بازدید | 38 پست

بعد چند وقت اقدام باردار شدید؟ 

اون ماهی که باردار شدید چیکار کردید که نتیجه گرفتید

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

منم لایک کنید

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه دوم اقدامم. هنوز نشده ـ یکساله اقدامم 

بچه اول چند ماه بعد گرفت؟ 

دکتر چی میگه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
با ۳۵ سال سن ۳ ماه اقدامم😁 خدا ب هممون کمک کنه.. 

من ۵ ماه اقدام کردم پریود شدم الان ماه ششم هستم خیلی داغونم .....کاش زودتر به فکرش میوفتادم

بعد ۶ ماه. والا کار خاصی نکردم

پریودت منظم بود ....جلو میوفتاد یا نه؟؟ 

منم ماه ششم هستم میشه دعا کنی منم این ماه نتیجه بگیرم 🥺

دارو چیزی نمیخوردی؟

قبل از اقدام رژیم سالم خوری و ورزش میکردم ،روزی که ترشح تخمک گذاری دیدم تو دسشویی،شبش یه ربع نشستم تو‌محلول جوش شیرین واب...خیلی معذرت میخوام پوزیشن الاغی گرفتم که دخول عمیق و شیب واژن و سرعت اسپرم زیاد شه.همون شب گرفت الان ۶ماهه باردارم،انشالله قسمت تمام چشم انتظاران...

خدایا خودت حفظش کن🙏
بیخیال شدیم شوهر کارشو انجام داد

نمیشه بیخیال شد من ماه های اول چرا ولی این ماه دیگه نمیتونم فکر نکنم بهش......روزها خوبه شب ها فکر میکنم ناراحت میشم

همون ماه اول گرفت، چون رحمم پاک بود تازه عروسی کرده بودیم

یعنی بقیه پاک نیستن

#م‍‌‍‌ن‍‌م خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی دل‍‌م م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اس‍‌ت ی‍‌ہ #غم‍‌‍‌گ‍‌ی‍‌ن آروم ب‍‌اش‍‌م‍‌‍‌ ول‍‌ی #م‍‌‍‌ت‍‌اس‍‌ف‍‌آن‍‌ہ ی‍‌ہ اس‍‌ک‍‌ل #ش‍‌ادم‍‌‍‌.:)