2777
2789
عنوان

کیا بچه بد غذا دارن

409 بازدید | 32 پست

شما چی کار میکنید پسر من 3 سالشه جز کوکو و کتلت و برنج خالی گاهی وقتا کباب دیگه هیچی نمیخوره حتی حاضر نیست غذاهای دیگه رو امتحان کنه که اگر خوشش نیومد نخوره من واقعا مستاصل شدم از دستش نمیدونم چی کار کنم شربت اشتها و اینا هم خریدم فقط یکی دو بار روش اثر داشت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نباید غذای دیگه ای بذاری 

هرچی خواست بگو  امروز این غذارو داریم و غیر این چیز دیگه ای نمیشه بخوری 

بذار خوب گرسنه بشه

گاهی اوقات براش لقمه بگیر ک محتویات داخل بشقاب رو نبینه

مثل اسنک درست کن براش 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من چهار سالشه فقط همین های که گفتی میخوره خسته شدم دیگه

ای خدا من دیگه داره به گریه میفتم از دستش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم عین تو صبحونه که لب نمیزنه نهار شامم یا ماکرونی یا کباب باشه میخوره اونوقع بچه خواهرشوهرم عین گاو هی میخوره بچه سیر نمیشه انگار دو برابر پسرمه اونقدر غصه میخورم اعصابم خیلی خراب شده سر این موضوع😪

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
نباید غذای دیگه ای بذاری  هرچی خواست بگو  امروز این غذارو داریم و غیر این چیز دیگه ای نمی ...

این کارم انجام دادم خیلی قد هستش شده 3 روز گشنه مونده ولی حاضر نشده چیزی که نمیخواد رو بخوره منم واقعا دلم نمیاد از طرفی حتی زبانم نداره بگه چی میخواد واسش درست کنم همینا هم که گفتم گاهی درست میکنم و نمیخوره به خدا حاضرم هر غذایی میخواد درست کنم فقط بخوره قشنگ 

منم عین تو صبحونه که لب نمیزنه نهار شامم یا ماکرونی یا کباب باشه میخوره اونوقع بچه خواهرشوهرم عین گا ...

دلت می یاد به بچه بگی عین گاو می خوره...نوش جونش..ان شاءاله بچه شما هم خوب می شه همه بچه ها تقریبا همیننن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ای خدا من دیگه داره به گریه میفتم از دستش

دختر من شده تا ساعت چهار پنج بعد از ظهر ناشتا بوده و لب به غذا نزده سابقه نداشته تا حالا صبحانه خورده باشه شیر نمیخوره به میوه و سبزی جات لب نمیزنه دیگه بحال خودش گذاشتمش هرچقدر بیشتر بهش فشار بیارم بدتر لج میکنه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
منم عین تو صبحونه که لب نمیزنه نهار شامم یا ماکرونی یا کباب باشه میخوره اونوقع بچه خواهرشوهرم عین گا ...

اای خدا 

اوووف نگو نگو که من نابودم سر غذا خوردنش.. هرچیزی تو غدا باشه جدا میکنه اخ و توف میکنه. فقط برنج سفید با مرغ کبابی. 

سیب زمینی سرخ کرده.اونم چون چربه نمیشه زیاد ااد.. 

نه دمپخت نه کته نه قورمه نه قیمه. نه لوبیا نه بادمجون نه سیب زمینی ابپز نه سوپ. نه اش... دیگه فکرشو کن. من اسیرم

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      

پسر من هفت سالشه از اول بد غذا بود تا الان فقط همینایی که گفتی رو میخوره اونم خیلی کم 

برادر کوچیکترشو ببینی برعکس این همش در حال خوردنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است