2777
2789

یه چیزی بگم ؟

به خانوم هایی که خوب میفروشن نگاه کن

رفتارشون حرف زدنشون 

برخوردشون 

مهم نیست چی بفروشی 

باید بتونی جذب مشتری کنی و حس نیاز ایجاد کنی 

قیافت خسته و بی حوصله نباشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب معدنی 

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
من تازه اول راهم اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم

خدا به پولت برکت بده موفق باشی

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
چهارمیلیون اب معدنی😁

نه خب همش که نه به نظرم هروز یه چیزی امتحان کن با مبلغی از پولت

هرکدوم فروشت بهتر بود همون ادامه بده

من تازه اول راهم اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم

می‌دونم برای همین گفتم 

من خیلی خرید تو مترو رو دوست دارم!

اما بعضی فروشنده ها اصلا حال و حوصله ندارن انگار و کلی حس منفی به آدم میدن در نتیجه فروش هم ندارن

2810