2777
2789
بله خونه خودمم،نمیدونم چرا از وقتی فهمیدم باردارم حالم خوب نیس خوشحال نیستم ،

به خاطره تغییرات هورمونیه واسه همین خوشحال نیستی چندماه دیگه که تکون بخوره خیلیم بهش وابسته میشی

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من استارتر نیستم  خبرم ندارم که قلب جنین تشکیل شده یا نه  چون از بارداری اطلاعی ندارم&nb ...

قلب از ۵ هفته ممکنه تشکیل بشه و اکثرا حتی نمیدونن باردارن اونموقع

من خودم ۶ هفته فهمیدم باردارم

قلب از ۵ هفته ممکنه تشکیل بشه و اکثرا حتی نمیدونن باردارن اونموقع من خودم ۶ هفته فهمیدم باردارم

درسته 

من که عرض کردم از بارداری اطلاعی ندارم 

فقط محض اطلاع گفتم که بدونه تا قبل تشکیل قلب منعی نداره

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
درسته  من که عرض کردم از بارداری اطلاعی ندارم  فقط محض اطلاع گفتم که بدونه تا قبل تشکیل ...

یه سوال آخه چجوری که مورچه به اون کوچیکی حیات داره اما میگن جنین تا قبل تشکیل قلب حیات نداره مگه نه اینکه سلول داره و..

😊
اگه نمیخواستی جلوگیری سفت و سخت میکردی منم دو سال نخواستم هرطور شد جلوگیری کردم چطور میگین ناخواسته ...

منم حرف کسایی که میگن ناخواسته شد را هیچ وقت درک نمیکنم

من اول ازدواج ۳سال نخواستم  بعد از پسرمم ۲سال نخواستم 

یعنی جلوگیری کردیم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
اونا خیلی خوشحالن و ذوق داره خودم نخ

انشالله به سلامتی کنار بیای قشنگم الانم سعی کن حال خودتو کم کم خوب کنی .خدا بهت یه بچه بده که عزیز دلت بشه حتی نتونی یه لحظه نبودشو تحمل کنی و انشالله صبر مادر شدن هم در وجودت لبریز بشه 

😊

توروخدا نگهش دار خواهر....هرکی سقط میکنه بعداز چند سال پشیمون میشه.من خودم ۳ماه بعداز عروسیم باردار شدم بزرگترین اشتباه کل زندگیم این بود که نگهش نداشتم بی هیچ دلیل خاصی.الان بعد از ۵سال خدا دو تا دختر فرشته بهم داده.با خودم میگم کاش اون موقه عقل الانو داشتم کاش نگهش میداشتم چی میشد؟الان۴_۵سالش بود.دیگه گناهش و لطمه ای که به بدن و سلامتی خودم زدم به کنار.منم اون موقه همسن تو بودم اشتباه منو تکرار نکن.از اون موقه توبه هم کردیم اما با این وجود گاهی اتفاقای بد برامون میفته همش فکر میکنیم تقاص گناهیه که کردیم