2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم چرا بم توجه نمیکنه و اولویتش نیستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 43 پست
شایدم واقعا داخل خونه مشکلات داره ، و نمیتونه بگه چندسالشه

ولی ی پی امم نمیتونه بده ؟ من ک هر وق پی دادم آن بوده و بد دو س دیقه ج داده اصن نمیفهمم دارم دیوونه میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من میشنوی ب رابطه های مجازی زیاد اعتماد نکن  بهش بگو که چرا داره سرد جواب میده و اینا قهر ک ...

پنج ماهه باهاشم من جوریم ک کسی ب راحتی نمیتونه تحملم کنه .. ولی این بلده چجوری ارومم کنه … چجوری رفتار کنه بام… تاحالا هر کاری کردم ولم نکرده خدش میگف اگ توام بزاری بری من ولت نمیکنم.. 

پنج ماهه باهاشم من جوریم ک کسی ب راحتی نمیتونه تحملم کنه .. ولی این بلده چجوری ارومم کنه … چجوری رفت ...

پنج ماه چیز زیادی نیستش 

ولی خب نزار اینجوری باهات کنه دلیلشو اول ازش بپرس بعدش خودت تصمیم بگیر چیکار کنی 

پنج ماه چیز زیادی نیستش  ولی خب نزار اینجوری باهات کنه دلیلشو اول ازش بپرس بعدش خودت تصمیم بگی ...

چجوری بگم بهش ک دعوا نشه؟ اخه من میترسم جوری بگم ک بد دعوا شه 

چجوری بگم بهش ک دعوا نشه؟ اخه من میترسم جوری بگم ک بد دعوا شه 

من انقد سر همینا دعوا کردم بدم دعوا کردم تا چند روزم باهاش حرف نزدم خودش اومد معذرت خواهی 

میگم تو بگو دعوام شد اگ بخادتت کاری نمیکنه ک رابطتون کات شه 

میتونی ازش بپرسی چرا آنلاینی دیر پیاممو سین میزنی یا کمتر باهام حرف میزنی و زنگ میزنی مشگلی برات پیش اومده ببین چی میگه 

والا بیشتر اون حرف میزد کلی قربون صدقه و …. چرت پرت کلن😂

عجب ، مخ زنی ، منم شوهرم بهم خیانت کرد پرینت گرفتم مدام در حال حرف زدن بودن موندم چی میگفتن بهم آخه تازه عقد کرده ها هم فکر نکنم اینجور بوده باشن ، بعد اون زنه چطور خسته  نمیشه🤥🤥