2777
2789

ببینین مثلن همیشه من بهش پی ام میدم بد جالبیش اینجاس که آن هم هس و بد دو سه دیقه جواب میده و خیلی خیلی کم چت میکنیم در حد سلام و خوبی و همین… بد شبا یا ظهرا هم من میزنگم بهش ک بعضی وقتا ج میده بعضی وقتا بد ده دیقه خودش میزنگه … بد میگه ببخشید کار داشم و قبلنا اون زود زود میزنگید و پنج شیش ساعت میحرفیدیم! اما الان اینجوری نیست در حد ی نیم ساعت حرف میزنیم … دیرو بهش پی دادم ج داد بد گفتم بزا ایندفه من نزنگم ببینم یادش میوفته منی هستم و بزنگه ک نزنگید و بد آخرین بازدید واتش ده و نیم بود ت چت خیلی سرده و کم میحرفه ولی تلفنی ک میحرفیم اصن اینجوری نیس خیلی ابراز علاقه میکنه خیلی قربون صدقه میره نمیدونم واقن چ مرگشه بد ک ج نمیده و … میگ ( ببخشید امروز خیلی کار داشتم) نمیدونم راس میگه یا دروغ یام اصن دوس نداره بام بحرفه …بنظرتون چیکار کنم ؟ ب روش بیارم؟ بهش بگم ک چرا توجهی نمیکنه بم

اولویتش نیستی چراخودتوکوچیک میکنی 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چیکار کنم من؟🥲

کات 

چرامیخای باادم بمونی ک بهت اهمیت نمیده وارزشی براش نداری

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بستگی داره طرف من کارش زیاده پیش منم ب کارمنداش جواب میده دم ب دقیق گوشیش جواب میده 

توی تاپیک هر حرفی بود روی سخنم با استارتر هست نه با شما پس هر چی شد کولی بازی در نیار مرسی حرفم باب شما نبود رد کن برو🙏