پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3185 عنوان حس ششم قوی بیا 94 بازدید | 9 پست من حامله هستم؟!؟اگه هستم جنسیت هم بگو 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤ 1402/08/26 | 08:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3073 با اجازه اسی کسی تعبیر خواب بلده ؟من خاب دیدم تو ماشین عشق سابقم هستم و براش عطر خریدم بوی عطر هم خیلی خوب بود..اونم از بوی عطر خوشش میومدلطف میکنید تعبیرشو بگین خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3547 جی این جوری گفتی من میگم حامله ای درسته؟ یا دختره یا پسره سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
پریزاد_99 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3185 جی این جوری گفتی من میگم حامله ای درسته؟ یا دختره یا پسره اره 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3547 با اجازه اسی کسی تعبیر خواب بلده ؟ من خاب دیدم تو ماشین عشق سابقم هستم و براش عطر خریدم بوی عطر ... امضات توعم برام دعا کن زودتر پاشع بیاد سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3454 با اجازه اسی کسی تعبیر خواب بلده ؟ من خاب دیدم تو ماشین عشق سابقم هستم و براش عطر خریدم بوی عطر ... خیلی از خواب ها برای اینه که خیلی به اون چیز فکر میکنی یا ذهنت درگیرشه، مغزت هم جوری که دوست داری اونو تو عالم خواب برات به تصویر کشیده خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:) من بی دفاعم..
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3073 امضات توعم برام دعا کن زودتر پاشع بیاد مرسی قشنگم برات صلوات فرستادم انشاالله حاجتروا شی عزیزمتعبیر خواب بلدی گلم؟ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3547 مرسی قشنگم برات صلوات فرستادم انشاالله حاجتروا شی عزیزم تعبیر خواب بلدی گلم؟ نه باب من هیشی بلد نیسم سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3073 خیلی از خواب ها برای اینه که خیلی به اون چیز فکر میکنی یا ذهنت درگیرشه، مغزت هم جوری که دوست داری او ... اهوم درسته!بنظرت تعبیر این خابم چیع گلم؟ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3454 اهوم درسته! بنظرت تعبیر این خابم چیع گلم؟ بنظر من این که دوتاییتون بهم هنوز فکر میکنید خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:) من بی دفاعم..