سلام دوستان من آن تی بارداری هیچ مشکلی نداشت ولی با اصرار خودم ک فقط زودتر جنسیت رو بفهمم سلفری دادم ک کروموزوم جنسی ایکس رو های ریسک زده و باید امینوسنتز بشم.امکانش هست آزمایشگاه خطا کرده باشه ؟اخه میگن سلفری دقت شمارش کروموزم جنسیش خیلی پایینه تورو. خدا اگه چیزی میدونین یا برا شما پیش اومده بگین بهم 😔
فدات بشم از مهربونی خودته گل من مرسی اینقد مهربونی ایشالا ب زودی قسمت خودت 🥰 عزیزم تا دیروز حرکتاش ...
زنده باشی فدات شم. والا من نمیدونم حرکات دخترت چجوری بوده قبلا. ولی اگر من جای تو بودم و آمینو شده بودم حتما میرفتم.این استرس و دو به شک بودن برات خیلی بیشتر از سونوی دوباره خطر داره
خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم از صبح الان یکم تکون خورد و حسش کردم خیالم راحت شد🥰 عزییییزم ایشالا نینی سالم و خوبی میاری ب ...
ای جانم عزیزم خداروهزار هزار مرتبه شکر. تامیتونی باهاش حرف بزن و بگو که چقدر دوستش داری. اگر دوست داشتی سوره عصر رو زیاد بخون بچه خیلی صبور و آروم میشه
خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اره عزیرم خانومی بود اینجا تو سلفری گفتن جنین سندروم ترنر داره دکترش براش امینوسنتز نوشت امینو رو انجام داد جوابش منفی شد و خداروشکر دخترش سالم و سلامته