2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 120 پست
عزیزم شما چندسالتونه ؟؟  که اصرار به سلفری داشتی  همون آزمایش سلفری دادی که قیمتش بالاست ...

من ۲۹سالمه و آن تی هیچ مشکلی نداشت ب اصرار خودم برا اینک صرفا جنسیت رو زودتر بفهمم ب جای غربالگری این ازکایش رو دادم حالا های ریسک شدم 

عزیزم تو سندروم ترنز احتمال خطاش بیشتره  برات از ته قلبم دعا کردم  حتما حتما بهمون زودتر ...

اره همه همین رو میگن خدا کنه برا دختر کوچولو منم خطا کرده باشن مرسی برای دعات عزیزم چشم حتما خبرشو میدم برام خیلی خیلی دعا کن تا خوش خبر بیام ابجی 😘❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشمت بی بلا گلم. اتفاقا با خودم گفتم برای نماز صبح که بیدار بشم حتما یه تسبیح صلوات برات میفرسم.انشا ...

گفتی عزیزم خبرشو بهت بدم 😍😍مرسی اونشب سر نماز دخترمو دعا کردی عزیزم خدا خیرت بده خواهرم 😭😭

گفتی عزیزم خبرشو بهت بدم 😍😍مرسی اونشب سر نماز دخترمو دعا کردی عزیزم خدا خیرت بده خواهرم 😭😭

واااای خدارو صدهزار مرتبه شکر گلم،نمیدونی چقدر به فکرت بودم. هرروز که میومدم سایت منتظر پیامت بودم. انشاالله که دختر گلت رو صحیح و سالم به دنیا بیاری و لذتش رو ببری عزیزم.آمنیوسنتز شدی راحت بود برات؟

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
واااای خدارو صدهزار مرتبه شکر گلم،نمیدونی چقدر به فکرت بودم. هرروز که میومدم سایت منتظر پیامت بودم. ...

فدات بشم عزیزم عزیزدلمی

الان چهار. روزه انجام دادم ن مشکل خاصی ندارم فقط یکم حرکت جنین رو حس میکردم الان دو روزه اصلا حس نمیکنم بنظرت خطرناک نیست؟

خداروشکر آسون تر از اون چیزی بود.ک فکر میکردم ولی بازم هنوز استراحتم 

واااای خدارو صدهزار مرتبه شکر گلم،نمیدونی چقدر به فکرت بودم. هرروز که میومدم سایت منتظر پیامت بودم. ...

عزیزم تا جند روز باید مایعات مصرف کنم ؟میترسم آب دورش کم شده باشه اخه میترسم 

فدات بشم عزیزم عزیزدلمی الان چهار. روزه انجام دادم ن مشکل خاصی ندارم فقط یکم حرکت جنین رو حس میکردم ...

خب برای حرکات جنین یه سونو میرفتی گلم. خدارو هزارمرتبه شکر که آزمایش خوب بود. 

عزیزم تا جند روز باید مایعات مصرف کنم ؟میترسم آب دورش کم شده باشه اخه میترسم 

گلم دکتر به من گفت تا سه روز کافیه. اونقدری آب نمیکشن که کم بیاد.

هنوز ۲۷ام بهم نوبت داده برا انومالی یعنی خودم برم ؟

به نظرم برای راحت شدن خیال خودت یه سونو میرفتی. چون میگی جنین تکون نخورده.

ولی خیلی خیلی برات خوشحال شدما. احساس میکنم خدا این لطف رو به خودم کرده💖

به نظرم برای راحت شدن خیال خودت یه سونو میرفتی. چون میگی جنین تکون نخورده. ولی خیلی خیلی برات خوشحا ...

فدات بشم از مهربونی خودته گل من مرسی اینقد مهربونی ایشالا ب زودی قسمت خودت 🥰

عزیزم تا دیروز حرکتاشو با نبض میفهمیدم امروز فقط اینجوری شده برا یک روز بنظرت مشکلی؟؟