2777
2789
عنوان

مدارس بچه های شما هم پنجره کلاس رو باز میزارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
خوب کردی اما به دخترت یه روز در میون قرص یونی زینک بده. بدنش قوی تر میشه کمتر سرما میخوره. یه مدت ب ...

شربت ایمونس میدم بهش ولی فرق نکرده که .البته قبلا شدید سرفه اینا داشت .الان فقط بینی اش میگیره .ولی هرچی هم بدم نیمکتش درست چسبیده به پنجره باد مستقیم میخوره به سرش

باید فکر کنم🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو کلاس پسرم دوتا اسپیلت همزمان روشنه    

خب اینا هم روشنه ولی وقتی درست لب پنجره است پنجره کامل بازه باد میزنه به سرش دیگه .هرچی هم کلاس گرم باشه اثر نمیکنه 

باید فکر کنم🤔
نمیدونم واسه بچه چطوریه  من خودم رو ویروس و بو خیلی حساسم ترجیح میدم یکم هوای سرد تحمل کنم ولی ...

اگه با فاصله باشه بله یا مثلا پنچره نزدیک سقف باشه .ولی پنجره اینا خیلی بزرگه دخترم درست لب پنجره میشینه میگم حداقل بگو کنارشو باز کنن باد مستقیم نخوره به سرت .دیگه الان پیام دادم نمیدونم چه جوابی بگیرم

باید فکر کنم🤔
بگو جاشو عوض کنه،اتفاقا برای تبادل هوا خوبه

خب الان وسط سال از کنار دوستش جم نمیخوره که 

.تازه اونجور یع بچه دیگه باید بیاد جای این که احتمالا والدینش راضی نباشن و اعتراض کنن

باید فکر کنم🤔
ولی من ترجیه میدم با کل ویروسای دنیا تو یه اتاق باشم ولی سرد نباشه😅

حالا شما ادم بزرگین فکر کن بچه هفت ساله این موقع سال تو این هوای پاییزی چندساعت بشینه نزدیک پنجره

باید فکر کنم🤔

دختر منم مهد میره کلاسشون کوچیک هست خانم کولر میزنه کلاس میشه یخ 

دوبار هم گفتم حرف حالیش نیست 🤦‍♀️

الان یه هفتست درگیر مریضیشون هستم 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
پسرم کلاس دومه  صب میخاس بره مدرسه گف معلمم پنجره هاروبازمیذاره خوب کاریه چون هواتهویه میشه و ا ...

خب اگه اونور کلاس باشه بله درسته ولی پنجره به اون بزرگی کاملش بازه دخترم کیپ پنجره میشینه باد سرد دایم میخوره به سرش.وگرنه که بله برای بقیه بچه ها که باد مستقیم نخوره معلومه بهتره.حالا منم نگفتم کامل ببندن گفتم کنارشو باز بزارین که مستقیم نباشه فقط 

باید فکر کنم🤔
زیاد لباس بپپوشه نمیشه جمعیت زیاده خیلیها هم نظافتو رعایت نمیکنن

دگه امروز گفتم کلاهشو در نیاره .صبح دیدم باز صداش گرفته الان ده روزه سرما مونده تو جونش خوب نمیشه.نمیشه که تمام ده روزو هم غیبت کنع اخه 

باید فکر کنم🤔
حالا شما ادم بزرگین فکر کن بچه هفت ساله این موقع سال تو این هوای پاییزی چندساعت بشینه نزدیک پنجره

حق دارین واقعا الان وقت پنجره باز گذاشتن نیس.به معلم بگو یا ببنده یا کلا اون قسمت کسی رو ننشونه.به دخترتم بگو کاپشنشو درنیاره.واقعا مریضیش به کنار سرما اصلا مغزو قفل میکنه ادم نمیتونه تمرکز کنه رو درس