2777
2789

ده ماهشه آبریزش و سرفه های چرکی اینا داشت از دکتر آنلاین براش دارو گرفتم نمیتونم ببرم دکتر تو این شهر نیس دوتا اسپری بینی داد با آزیترومایسین و سیتیریزن

بعد الان سه روش گذشته الان همش تب می‌کنه دیروز تبش بالا بود شیاف استا ۱۲۵ گذاشتم براش دوبار باز تبش پایین بود تا الان یکی دیگ گذاشتم  خیلی هم اذیتع موقع خواب هی بیدار میشه 

چیکار کنم دوباره ویزیت آنلاین بگیرم توروخدا کمکم کنید بی تجربه ام لباس کم کردم بخاری خاموش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوچرا نمیبرین دکتر؟ مگه کلا شهزتون همون ۱دکترو داره که الا. نیستن؟

کوریزانم شربت خوبیه ولی قطعا عفونیه گلوش ک تبش میره بالا

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

پیاز ورقه کن بزار کف پاش 

پاهاشو توی اب نمک پاشویه کن اب ولرم 

روی پیشونیش دستمال نم دار بزار

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

ادامه بده بازم شیاف بزن ..شربت تب بده ..پاشور کن 

و اینکه حتمن کاری کن گوارشش کار کنه ..آب میوه پرتقال زیاد بده بهش آب هویچ ..تا ادارش زیاد بشه ..ویروس تو بدنشه طول میکشه تا بیاد بیرون

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
سه روزش گذشته اشتباه نوشتم 

با آب نمک پاشویه کن رون پاهاش و شکم و پشت گردن فکر کنم خوب باشه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

برای تب:

جوراب خیس کن بپوشون ، دستمال خیس روی پیشونی و روی شکم و زیر بغل هاش بذار

ببر حموم دوش آب ولرم ، لگن رو پر کن و داخلش نمک بریز پاهاشو بذاره داخلش

پیاز نصف کن بذار زیر پاهاش با جوراب فیکس کن

آب پرتقال و آب سیب خوبن