2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
راستی اصلاح گل پسریت مبارک باشه.من تو یکسالگی بردمش موهاشو مرتب کردم تا دم عید بلند شده باشه و خوش فرم بشه.
پسر متم خیلی وقت نیست راه افتاده.تقریبا یه هفته ست راه افتاده و مرتب درحال راه رفتنه قربونش برم....

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

مرس سحر جون من دارم پایانامه رو انجام میدم یه دو سالی فک کنم روال همینه .
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درس رو دوست دداشتم و همسرم می گفت بعد اینکه درست تموم شه باردار شو که میشد سال 97 دوست نداشتم تو سن خیلی بالا و دیر باردارشم
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
محمد منم چند روزیه که بدون کمک راه میره مث ادم اهنی میره اینقدر ذوق میکنه تا میاد تند بره میوفته خیلی بامزس.خیلی شیطون شده اصلا نمیشه ازش چشم برداشت گاهی وقتا ما رو دعوا میکنه خیلی جدی میشه و دستاشو تکون میده و با صدای بلند یه چیزایی میگه
خدایا محمد عزیزم را به تو می سپارم ...
دوست داشتم بچه دوم داشته باشم اما همسرم و خانواده شوهرم مخالفن شدید و کلا به این اعتقاد دارن که یکی داشته باش خوب داشته باش. حدود دو سالی طول کشید تا همسرمو راضی کنم بچه دار شیم شاید اگه قبل اینکه دکتر قبول شم باردار میشدم حالا حالا ها سراغ درس نمیرفتم
راستش شرایط منم خیلی سخته شوهرم شغل ازاد داره صبح که میره تا ظهر و دوباره عصر که میره شب ساعتای یازده میاد من و محمد همش تنهاییم خیلی برام سخته ارزومه بهد از ظهرا سه تایی بریم بیرون گردش ولی حیف که نمیشه .دی جی راست میگه دست تنها خیلی سخته ادم روانی میشه
خدایا محمد عزیزم را به تو می سپارم ...
مرسی مهرناز جون اره این حالت رو پسرم داره کلی پشت هم بلند بلند حرفشو میزنه و با اشاره بیشتر حرفاشو میفهم
همین روزا برام خیلی قشنگه خیلی وقتا ارزوم بود یه نی نی داشته باشم و میشه یه خاطره خوب
دوستان من فعلا برم تا بیدا رنشده یکسری کارو انجام بدم تازه امروز شرع کردم خونه تکونی بای
خدایی شوهر من خیلی خیلی خیلی کمک میکنه پسر من خیلی شیطونه یه دم داره میدوه تو خونه همه چیز و بهم میزنه روزی ۴ تا ۵ بار جارو میکشم و...
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
دی جی جان واقعا انجام پایان نامه با وجود داشتن بچه سخته....من اینقدر سر پایان نامه و دفاعم عصبی و کم اعصاب شده بودم که حد نداشت....یه لحظه خودمو گذاشتم جات گفتم وای این مادر چه میکنه...عزیزم ایشالله روزای سخت میگذره و نتیجه ی خوب و مثبتی میگیری گلم....

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

دوستای گلم عید پیشاپیش مبارک انشاله سال پر از خوبی خوشی سلامتی و... باشه
2810