2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکس یه فرهنگ و سبک زندگی داره
هرکی تفکر خودش رو داره از نظر من ظلمه چون بچه تازه تو دوسالگی احتیاج به توجه داره نیاز به وقت گذروندن تفریح داره با ورود نفر بعدی وقت تفریحش کم میشه تا ۴ سالگیش من به بچه دوم فکر نمیکنم چون واقعا فکر میکنم ظلمه حالا یکی دوست داره تو یکسالگی بچه اش یکی دیگه بیاره و باهم بزرگ شن و اونم یه عقیده دیگه داره که اونم محترمه
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
اتفاقا از نظر روانشناسی حساس ترین سن برای تربیت و یادگیری مهارت های زندگی بین سه تا شش سال هست و این یعنی با بزرگتر شدن بچه شاید نیاز جسمی مثل شیر خوردن و پوشک حذف بشه اما به جاش نیازهای عاطفی و تربیتی بیشتر و حساس تر میشه ،مگه بچه پنج ساله نیاز به وقت گذاشتن بازی کردن و پارک رفتن نداره؟! به هر حال به قول خود شما هر کس عقیده و نظری داره و مختاره مطابق با همون عقیده و نظر زندگی کنه اما زیر سوال بردن عواطف و احساسات مادرانه بقیه اصلا درست نیست و این لفظی که مد شده تا یکی با فاصله کم مجدد حامله میشه تا بهش میرسن میگن آخیییییی طفلی بچه اول و گناه داره و ظلمه و،،،،، اصلا جالب نیست هر مادری قطعا خودش بیشتر از هر کس دیگه ای دلش برای پاره تنش میسوزه و دلسوزشه و نمیخواد به بچه اش ظلم کنه
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
البته من منظورم به شخص شما نیست مامان سامیار همونطور که گفتم متاسفانه مد شده و از این تیپ حرف ها آدم زیاد میشنوه این ور اون ور
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
دقیقا من بازم میگم ظلمه چون دیدم و اثرات ناشی از حضور بچه دوم تو روان بچه اول و دیدم که میگم نه یه نفر نه دو نفر اما بازم میگم همه چی به فرهنگ و نوع تربیت خانواده بستگی داره بازم کلی هستن که با فاصله سنی کم هیچ مشکلی ندارن.
اینا همه به مدیریت صحیح خانواده برمیگرده که چطور رفتار کنن که حس حسادت و کمبود تو بچه اول بوحود نیاد.خواهرم خودم بچه هاش3 سال فاصله سنی دارن ولی اونقدر خوب مدیریت کرده که نه تنها پسر اولش حسودی نمیکرده و سرخورده نشده بلکه همیشه مراقب پسر کوچیکه بوده با اون سن کوچیکش. منم ظلم به بچه اول رو قبول ندارم مگه اینکه اونقدر ناتوان تو مدیریت باشم که این حس حسادت و سرخوردگی رو تو بچه اولم بوجود بیارم.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ظلم نه از نظر کمبود محبت معلومه جفتشون جیگر گوشه آدمن از اینکه وقت کم میاری برای اولی باید اولی از آب و گل دراومده باشه باز ۳سال معقول تره البته جدا از بارداری های ناخواسته که دست خود ادم نیست
من اگه فاصله میندازم بیشتر بخاطر خودمه...دوست دارم یه کم آزادی گذشته رو دوباره بدست بیارم بعد....من بخاطر بارداری 9 ماه خونه نشین شدم درصورتی که تا قبل بارداری همش درحال گشت و تفریح و باشگاه و درس و...بودم.الانم که پسرم 15 ماهشه تا میبینم هوا خوبه سریع با کالسکه میبرمش بیرون و دوتایی باهم خوش میگذرونیم.قصد بچه دوم دارم ولی فعلا نه.
مامانا بیاین بگین واسه بچه دوم ننظرتون چیه ؟زودتر اقدام کنین بهتره یا دیرتر؟و اینکه آیا واسه راحتی خودتون میگین یا بچه؟ مامان الین شما هم که تجربه دارین بیاین جواب بدین.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

من تصمیم دارم ۳سال و سه ماهگی سام اقدام کنم تا ۴ سال.گیش دنیا بیاد البته این تفکرات خودمه شوهرم میگه بعد۵ سالگیش
سلام دوستای گلم من قصد بچه دوم رو ندارم پسرم زیاد اذیت نمی کنه اما من خیلی خستم هم از نظر جسمی و هم روحی پسرمو میزارم مهد ساعت 12 از دانشگاه بر میگردم تا برسم خونه ساعت دو شده بدو بدو میرم دنبال پسرم از مهد جرات نمی کنم با کالسکه بیارم خیابون شلوغ داریم هنوز راه نمیره کل راه روو تو بغلم میارم خونه دست و کمرم شدید درد می کنه تا میرسم خونه اول قبل اینکه لباسمو د بیارم شیر میدم بهش و بعد تلویزیون رو روشن می کنم تا کارتون ببینه منم میرم اشپزخونه ناهار درست کنم هر روز غذای برنجی درست می کنم تا ساعت سه رب حاضر شه همسرم سه و نیم میاد خونه ناهار میخریم بعد ناهار میخوابن من میرم فکر شام و غذای فردای مهذ باشم. عصرونه رو حاضر می کنم کمی با هم بازی می کنن و من تمام ظرفای مونده رو میشورم گاهی وقتا وقت کم میارم و ظرف میمونه برای فردا بعد شام مجداا خاموشی میشه پسر و همسرم میخوابن و من دو ساعتی رو درس دانشگاه و وسایل فردا رو اماده می کنم ساعت دوازده شب میخوابم و 6.5 صبح بیدار میشم این رویه هر روز تکرارر میشه جمعه ها هم که نمی تونم ریخت پاش جمع کنم باید بریم خونه مادر شوهر
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
نه خواهری نه مادری چه قد دست تنهام همسرم با اینکه حال روزمو می بینه یه کمکم نمی کنه
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
پسرم پنج تا دندون داره و هنوز به تنهاییی نمی تونه راه بره موهاشم اینسری بردیم اریشگاه کوتاه کردیم
وای دی جی چه برنامه ی وحشتناکی....وقتی کسی رو نداشتی تو این شرایط درس کجا بود آخه؟؟؟خوده من دفاع کردم مقاله هامو کامل ارایه دادم قشنگ گذاشتم کنار بعد باردار شدم. من برخلاف شما دور و ورم هستن ولی خودم به کسی رو نمیندازم. یکی از قشنگترین تفریحاتم اینه با پسرم برم خرید خونه و لباس و..... از برنانه ات گفتی مغرم سوت کشید.منم جات بودم دور بچه دومو خط قرمز میکشیدم.باورت میشه خواهرشوهرم التماس میکنه بده بچه رو یه چندساعت نگه دارم خودم نمیدم؟دوست ندارم مزاحمت ایجاد کنم حتی اگه مامان یا مادرشوهرم باشن.

2810