2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
سلام مامانا.....ایشالا که حال همتون خوب باشه. من این هفته باید برم غربالگری مرحله دوم....این تستا جز استرس فایده دیگه ای نداره. دیروز مطب دکترم بودم یه خانمی تو هفته 25 بود و با اونکه جواب غربالگریاش هردو خوب بود ولی تو 25 هفتگی سر بچه کوچیو ک شده بود.بابت این تستا استرس نگیرین خدا خودش باید نگهدار بچه ها باشه.
راستی راجب ضرر سونوی سه یا چهار بعدی از دکترم پرسیدم میگفت دستگاههای سونوی قدیمی ضرر دارن وگرنه جدیدیا چون بیشتر پردازش اطلاعات توسط خوده دستگاهه و دمای مایع جنینی رو زیاد بالا نمیبره ضرری نداره و چیزی در حدود سونوی معمولیه.
باز نمیدونم....توکل بخدا!منم بعد از آز غربالگری میخوام یه سونوی سه یا چهاربعدی برم.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

سلام هستی جون برا اینکه به پشت نخوابی سعی کن یه بالش بزرگ بذاری پشتت که نتونی ب پشت بخوابی به پهلوی چپ خوابیدن برا بچه خوبه،به این فک کن تا راحت تر تحمل کنی آخه منم زیاد که به پهلو میخوابم پهلوم درد میگیره ولی خب ...
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم مزون تاییس ٢ روز ٥ شنبه و جمعه همین هفته تاریخ٣١تیر و ١و٢ مرداد از ساعت ١١ تا٦ عصر یک فروش فوق العاده دارد که با خرید ٢ کالا یک خرید از هر بخش می توانید به دلخواه کادو بردارید این فروش شامل هم قسمت بچه گانه و هم زنانه می شود تلفن ٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨ محدوده الهیه
عزیزم ماههای اول اونقدرنی نی کوچیکه که ادم میترسه حرکتش بده چه برسه بره بیرون فقط لباسای استین بلند وکلاه توخونه کفایته ومواقع ضروری هم که میری بیرون داخل قنداق فرنگی میبریش ،نی نی اولموکلی بادی گرفته بودم که پهلوش یه موقع بازنمونه بالباس استین داروپاپوش میپوشوندم تازه خونه هم گرمه تایکم جون بگیره بهاراومده
منم برانی نی اولم همینطوربودم میگفتم زودتموم شه ولی الان دیگه نمیگم دارم ازبارداریم لذت میبرم ازحرکتای نینیم کلابانی نی توشکمم ،وقتی بیادخیلی ازاون چیزی که فکرمیکنی سخته ارزوی نیم ساعت خاب راحت داری پس عجله نکن خاهرازهزچیزی موقع خودش لذت ببر
شما الان حرکتاشو احساس میکنین؟
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
شقائق جان أنقدر غصه نخور من هم دقیقا همین تجربه رو پارسال داشتم اما. بیا الان از وجود این نی نی لذت ببریم به جای غصه خوردن برای چیزی که از دستش دادیم
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
سایت خیلی مشکل داره،من هر بار که میام اسم کاربری و پسورد میخواد کلی هم زمان میبره تا بتونم وارد شم نبودن دوستان احتمالا بخاطر مشکلات سایته میناوش جون مبارکه حس حرکت نی نی نازت.