2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
آره دیگه کم کم برا همه مشخص میشه انشاالله همه مون دی ماه بغل بگیریمشون
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه بانو جون خوش اومدی
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
نی نی پسره؟ جنسیت مشخص شده؟
من از پریشب حالم خیلی بد شد دل درد بدی گرفتم با حالت تهوع و بی حالی رفتم دکتر بهم گفت عفونت روده گرفتی که تو تابستون خیلی شایع هست بهم دارو داده منم نخوردمشون رفتم پیش دکتر خودم که اونم گفت همین دارو ها رو مصرف کن ولی بازم نگرانم یه وقت واسه بچه ضرر نداشته باشه
مامان رادین جان من کاملا درکت می کنم من توی سونوی ان تی ، مقدار ان تی برابر 2.2 بود. ( بزرگتر از عدد 2 ) . رفتم آز غربالگیری اول. ریسکم بالا بود. دکترم خیلی ترسوندم. حتی گفت چرا تویی که اینقدر ریسکت بالاست دیر آمدی پیشم. بهش گفتم همین الان جواب آزمایشم آماده شده. زودتر که نمی تونستم بیام. فوری برام آز غربالگیری دومو نوشت. که دیروز انجام دادم. من از 3 هفته پیش دارم تو خلوت خودم گریه می کنم و دعا می کنم. دکترم یه حرفایی زد بهم که دیگه قید ادامه بارداریو زدم. همش شوهرمه که داره بهم دلداری میده. جوابش هفته دیگه دوشنبه میاد. اینقدر استرس دارم که صدای تپش قلبمو که تند تند میزنه رو هر لحظه میشنوم. دستام همش عرق می کنه. این چند روز برا اینکه حالم بهتر شه شوهرم منو برد مسافرت. اما باز فکرم مشغوله
دختر بابا مرسی ، دستت درد نکنه شقایق آسمانی منم کاملا حالت رو میفهمم ، اما نگران نباش و به خدا امیدوار باش. توکلت رو بیشتر کن. خدا خیلی مهربون و هیچ وقت بد برای بنده اش نمی خواد . حتما اتفاق هایی که برای آدم ها میوفته حکمتی دارن که ما ازشون بیخبریم. اما به خیرمون . برای اتفاقی که هیچ ازش مطمئن نیستی غصه نخور و استرس رو به نی نی نازت منتقل نکن. بگذار جواب غربالگریت رو بگیری که تازه اونم خیلی مشخص نمیکنه . به دست بشر اطمینانی نیست. صبر کن تا ببینی چی میشه ، من امیدوارم شما هم امیدوار باش.
بچه ها این استرسها از همه چی بدتره توکلتون ب خدا باشه،بیاین واسه هم دعاکنیم تا این مدت ب سلامتی طی بشه و بیایم از شیرینی های بچه هامون حرف بزنیم
سلام بچه ها جون منم دیروز جواب آز غربالگری اول رو بردم دکتر / هیچی نگفت ففط جفتم پایین بود که گفت رفته رفته میره بالا/ بچه ها شما میتونین پهلوی چپ بخوابین من اصلا نمیتونم بیشتر به پشت گاهی هم به. پهلوی راست میخوابم دکتر گفته بعد 4ماه باید به چپ بخوابی از اول دارم تمرین میکنم عادت کنم ولی نمیشه آخه عادت دارم به پشت بخوابم👲