2777
2789
عنوان

از نظرتون شرایط این پسر معمولیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست
خانواده دار بودن صددرصد مهمه اما مالی مهمه خود پسر چی داره بابای من میگه پدرش هرچی داره نوش جون زنش ...

پدرتون کاملا درست میگه عزیزم 

وابستگی از نظر مالی و عاطفی و تصمیمگیری بعد ها مشکل ساز میشه 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقعا  شاید باورت نشه ولی من از همه نظر ازش  سرم از همه نظر  ولی ۳ سال تمام درگیرش ب ...

منم درد تورو کشیدم حتی خیلی بدتر از تو ۲سالونیمه مثه سگ دارم آب میشم هنوز این چه بلایی بود سرم اومد اون راحت زندگی میکنه

منم درد تورو کشیدم حتی خیلی بدتر از تو ۲سالونیمه مثه سگ دارم آب میشم هنوز این چه بلایی بود سرم اومد ...

م واقعا دیوونه اش بودم جدی میگم 

یعنی اگر روزی قسمت هم میشدیم شرط میبندم ک من کلا مطیع اش میشدم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
به نظرم معمولی خودم خوب رو جور دیگه تعبیر میکنم

چی تعبیر میکنی گلم

چی تعبیر میکنی گلم

اول از همه که به نظرم پسر باید مستقل باشه همین که گفتی قراره یه شعبه اداره کنه یه ویژگی منفی هست به نظرم چون اطرافم زیاد دیدم که پسره باباش پولدار بود در حدی که حسابش میلیاردی بود بعد این پدره چیزی به اسم بچه هاش نمیزد اونام هنوز که هنوزه با اینکه سنشون بالاس برای پدرشون کار میکنن و از خودشون پشتوانه مالی و استقلال ندارن این به نظرم خیلی خیلی مهمه از کنارش ساده رد نشو بعدم اخلاقش رو از همه نظر بررسی کن کمالگرا بودن تو خیلی موارد اصلا خوب نیست

نمیخوام منفی باشم و این حرفا فقط صرفا گفتم که بیشتر دقت کنی چون خودمم همین چند روز پیش یکی بهم پیشنهاد داد که از همه نظر عالی بود ولی بخاطر اینکه خیلی الویتش با کارش بود بهش جواب منفی دادم تو تاپیک قبلیم هم درمورد شرایطش گفتم از همه نظر عالی بود ولی فقط این جنبه منفی رو داشت که برای من شخصا خیلی پررنگ بود

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
م واقعا دیوونه اش بودم جدی میگم   یعنی اگر روزی قسمت هم میشدیم شرط میبندم ک من کلا مطیع ا ...

شرایط طرف منم مثه تو بود پدرش از کاسبای خییلییی معتبر از طلافروشای خیلی قدیمی

دوتا مغازه یکیشو پسرش اداره میکرد

پسرش دیپلمه با قیافه و استایل متوسط رو به پایین

ایده آل گرا و خود ستایش گر خودشو تافته جدا بافته میدید از همه 

یه سری مشکلات دیگم داشت

شرایط طرف منم مثه تو بود پدرش از کاسبای خییلییی معتبر از طلافروشای خیلی قدیمی دوتا مغازه یکیشو پسرش ...

چقدر بد بخدا ما اینارو بال و پر میدیم 

دیشب به این نتیجه رسیدم همچینا گ..... خاصی ام نبود من خیلی بزرگش کرده بودم