2777
2789
عنوان

بچه ی اجبار و گریه ای و جیغ جیغو

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 58 پست
من اصلا بچه بغل نکردم الکی راه برم تو خونه و بیرون اصلا وقتی که نوزاد بود که وقتایی که گریه میکرد یا شیر میخواست فقط بغل بود تو آرومیش فقط توگهواره یا راکرش بود جلو خودم باهاش حرف میزدم'نازش میکردم بیرون کالسکه تو ماشینم تو صندلی برا همین شکر خدا نه وابسته شد زیاد نه الکی گریه میکرد
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا اون میشه گربه من میشم صاحبش نازش میکنم براش قصه میگم میخوابونمش هرشب یه حیوونی میشه یا مثلا میشه مامان من منو میخوابونه یا اسم حیواناتو میگه من صداشو درمیارم یا برعکس بیشتر بازی کلامی که هیجان انگیز نباشه
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
من تو این سه سال اندازه ده سال تکان و انرژی گراشتم چون دخترم زیاد بیمار میشد ... راگزما داشت و مدام خارش و سوزش پوست و بیست و چهار ساعته گریه ... حالا هم که جیغو و اذیتاش تحلیلم برده و این که برای خواب لج میکنه
نازیلا جون من سر پسرم کارمند بودم'استرسم خیلی زیاد بود زیادم گریه میکردم ولی شکر خدا پسرم خیلی آروم بود
عزیزم تا اونجایی که تجربم بود براتون نوشتم امیدوارم دخترت آروم بشه براش سوره والعصر زیاد بخون نازیلا جون شما هم انشاالله به سلامتی مادر بشید شبتون بخیر