بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تازه شاغل شدی عادت می کنی فکرکنم اعتمادبنفست کم هست قوی باش به خودت اعتماد کن خودتو دست کم نگیر منم گاها خودمو دست کم می گرفتم بعدا متوجه شدم اشتباه می کردم خیلیا حسرت شما ومارو دارن ولی ما متوجه نیستیم
استرس ریشه افسردگی داره بعد اینا اومدن نوشتن قران بخون نماز بخون با تقوا بخون🫨
ساقیتون کیه دوستان؟؟؟
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
یه ستل و خردی هست ولی کنار نیومدم اعتماد به نفس صفر اینقد تو زندگی غم و سختی دیدم که از پایه درهم ...
عزیز دلم باید حتنا بری دکتر من الان به شما قرص معرفی کنم مدیونت میشم اگه بهت نسازه
دکترت نسبت به ریشه استرس و میزانش بهت قرص میده و دوزشو مشخص میکنه
خودتو اصلا عذاب نده
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
یه ستل و خردی هست ولی کنار نیومدم اعتماد به نفس صفر اینقد تو زندگی غم و سختی دیدم که از پایه درهم ...
اکثراهمه فکر می کنن که زیاد مشکل وغم دارن بایستی همیشه به پایینتر ازخودت نگا کنی میببنی خیلیا حسرت موقعیت ترادارن شاغل بودن هم اوایل سخته تا خودتو وقف بدی نگران نباش امیدوار باش