2777
2789
الهی حال دلت خوب بشه منم بدون دلیل استرس اظطراب  میگیرم مث همون پانیک یهو استرس شدید دلشوره اظط ...

مرسی عزیزم همچنین،وقتی پانیک میشم طپش قلب انگار قلبم توی گلوم بزنه،حالت تهوع،لرز،احساس سرما،انگار دارم میمیرم،انگار که به شکم و معده و قفسه سینم فلفل بریزن،یه حالت دلشوره میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=317357845]این دوماهه که قرص خوردین باز هم حمله پانیک بهتون دست داده 

اوایل که قرص خوردم تا دوهفته بدتر از قبل پانیک میشدم،کلا بدتر شده بودم،ولی دکترم گف تحمل کن تا بدنت عادت کنه،بعد اون اصلا پانیک نشدم،تا اینکه هفته پیش پانیک شدم،میدونی چون معدمم عصبی شده خیلی تاثیر روی پانیک داره

[QUOTE=317357845]این دوماهه که قرص خوردین باز هم حمله پانیک بهتون دست داده  اوایل که قرص خوردم ...

از قبل مشکل داشتی منظورم اینه چیری تو زندگی بت استرس  وارد کرد یا فکر چیری کردی اینجوری شدی یا بدون دلیل؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
مرسی عزیزم همچنین،وقتی پانیک میشم طپش قلب انگار قلبم توی گلوم بزنه،حالت تهوع،لرز،احساس سرما،انگار دا ...

میدونی مشکل من چیه بدون دلیل اینجور شدم‌یه ویروس گرفتم بعد اون ویروس بدون دلیل استرس اومد سراغم اظطراب  میگیرم و دلهره و دلشوره دست وپا داغ میشه هیچی نمیتونم بخورم نمیدونم همون پانیکه یانه

از قبل مشکل داشتی منظورم اینه چیری تو زندگی بت استرس  وارد کرد یا فکر چیری کردی اینجوری شدی یا ...

کلا من ادم احساسی و استرسی بودم،مثلا چن بار گاز رو چک میکردم،بیرون میرفتم چن بار در رو هل میدادم مبادا در باز باشه،همین استرس ها جم شد اخر سر تبدیل ب پانیک شد،مشکل خاصی توی زندگیم نداشتم

کلا من ادم احساسی و استرسی بودم،مثلا چن بار گاز رو چک میکردم،بیرون میرفتم چن بار در رو هل میدادم مبا ...

من بدون دلیل با یه ویروس اینجوری شوم متاسفانه

پانیک یه لحظه اتفاق میوفته و نهایت تا نیم ساعت تموم میشه از من میشنوی ب فکر درمان باش

بعد اینکه تموم میشه بازم استرس داری یانه ؟؟

استرس و اضطراب کل بدن رو داغون میکنه،الان من نزدیک ۴ ماهه گرفتارم

آفرین لعنت به استرس خیلی بده اصلا خود استرس باعث افسردگی  میشه

بعد اینکه تموم میشه بازم استرس داری یانه ؟؟

بعد اینکه تموم میشه فکر دوباره اومدن پانیک استرس میده،استرس بعد پانیک از خود پانیک بدتره،من بعد پانیک افسردگی و وسواس فکری و اضطراب گرفتم،اصلا تنها بیرون نمیتونسم برم،خونه نمیتونسم تنها بمونم یا به شوهرم میگفتم تو تا صب بیدار بمون من بخابم،ترس از پانیک داشتم

بعد اینکه تموم میشه فکر دوباره اومدن پانیک استرس میده،استرس بعد پانیک از خود پانیک بدتره،من بعد پانی ...

دقیقا مث من بعد اینکه خوب میشم بازم ترس از اومدنش دارم متاسفانه