2777
2789
عنوان

من تنبلم سختم میاد یخچالمو از برق بکشمو

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
اگر بتون بوش قیمت مناسب پیدا کنی عالی یا سامسونگ بوس ت بورس لوازم خانکی ۲۶ سال اب گرم کن بوشداریم تا ...

بوش فیک خیلی داره سامسونگ هم گرونه تو مارک های ارزونتر چی بگیرم ساید خودم سامسونگه نمیخوام زیاد گرون باشه 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
هروز که میگذره میگم خدارو شکر که تموم شد و دوس دارم سریع بگذره

خب چرا چی‌شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بوش فیک خیلی داره سامسونگ هم گرونه تو مارک های ارزونتر چی بگیرم ساید خودم سامسونگه نمیخوام زیاد گرون ...

ساید ببین چتدطبقه داره اسنوا هم نگا کن ال جی اینام نگا کن

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
عه چه خوب ... ببین من یه ساید دارم ولی جوابگو نیست میخوام یه فریزر هم بخرم چه مارکی بخرم که خوب باشه ...

مگه چقدر ذخیره میکنی؟ واسه ما ک اکثرا خالیه😐 همه چی ام تو یخچال هست تازه

ساید اسنوا عالیه از نظر من‌هیچ فرقی با ال جی نداره.هم زیباست هم حتی میتونم بگم‌ جادارتره

مگه چقدر ذخیره میکنی؟ واسه ما ک اکثرا خالیه😐 همه چی ام تو یخچال هست تازه ساید اسنوا عالیه از نظر م ...

یخچالم ساید سامسونگ

والا چیز خاصی نمی‌ذارم 

خب چرا چی‌شده

کلا خیلی وقته اینجوری ام اصصصصلا وابسته زندگی زندگی نیستم چن سال پیش یه مدت قرص میخوردم ترک کردم بی فایده بود خوردنش

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

اسی جارو چی؟ظرف چی ؟میشوری؟واقعا الان صفحه گازت معلومه؟

جارو نمیزنم خیییییییییلی کم پیش میاد بزنم.   ولی ظرف مجبورم چون دیگه چیزی پیدا نمیشه توش بخوریم.  کلا ابروم پیش شوهرم رفته

جارو نمیزنم خیییییییییلی کم پیش میاد بزنم.   ولی ظرف مجبورم چون دیگه چیزی پیدا نمیشه توش ب ...

خیلی بده اسی خیلی بده ....من اصلا حتی فکر نمیکردم یه همچین آدمی روی کره زمین باشه .... حالا غذا درست میکنی

خیلی بده اسی خیلی بده ....من اصلا حتی فکر نمیکردم یه همچین آدمی روی کره زمین باشه .... حالا غذا درست ...

مجبورم غذا بپزم چون هم خودم از گشنگی میمیرم هم شوهرم