2777
2789
عنوان

من تنبلم سختم میاد یخچالمو از برق بکشمو

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
 یخ نداره که 

ولی خاموش کن بهتر چون دریخچال باز و فشار ب موتور میاره من پدرم لوازم خانگی داره برااون نیگم بهتر یخچال بکشی بیرون 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خاموش کن بهتر چون دریخچال باز و فشار ب موتور میاره من پدرم لوازم خانگی داره برااون نیگم بهتر یخچ ...

عه چه خوب ... ببین من یه ساید دارم ولی جوابگو نیست میخوام یه فریزر هم بخرم چه مارکی بخرم که خوب باشه میخوام وسیله هام تازه بمونه 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
عه چه خوب ... ببین من یه ساید دارم ولی جوابگو نیست میخوام یه فریزر هم بخرم چه مارکی بخرم که خوب باشه ...

ببین اصلا فریز صندوقی نخر ک دردسر بزات ی فریز کوچیک ۵ طبقه بخز مثل یخچال کوچیکا اگه کفایت میده بهت کوچیک اگه نه فریز کشابی بزرگ بخر ما خودمون فریز کشابی کوچیک بخریدیم ۶ نفریم کفایت داد

چرا باید از برق بکشیش؟ منظورت اینه که چون برای تمیز کردن درش باز می مونه؟

سوالم اینه اصلا کلا نیازه که ادم در طول سال  یخچالو چن باری ب مدت چند ساعت از برق بکشه یا نمیخاد

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

ببین اصلا فریز صندوقی نخر ک دردسر بزات ی فریز کوچیک ۵ طبقه بخز مثل یخچال کوچیکا اگه کفایت میده بهت ک ...

چه مارکی بهتره خیلی هم نمیخوام گرون باشه ولی خوب هم باشه ....

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چه مارکی بهتره خیلی هم نمیخوام گرون باشه ولی خوب هم باشه ....

اگر بتون بوش قیمت مناسب پیدا کنی عالی یا سامسونگ بوس ت بورس لوازم خانکی ۲۶ سال اب گرم کن بوشداریم تاالان سرویس نشده مثل چی اب گرم مینه