2777
2789
عنوان

کیا تو خوابگاه عذاب میکشن بیاین درددل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 26 پست
نمیدونم والا من خاهرم ۶ نفره بود رفت صحبت کرد الان بش اتاق ۲ نفره دادن 

گرونه

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشتت چیه ؟ چند سال مونده تموم شه؟

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
نمیدونم والا من خاهرم ۶ نفره بود رفت صحبت کرد الان بش اتاق ۲ نفره دادن 

این خوابگاهه صاحب درست و حسابی نداره

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......

من رشتم پرستاری بود 

هم اتاقیام ب شدت حسود و فوضول بودن 

خداروشکر راحت شدم 

من ی خاستگار دکتر داشتم 

برام گل و کادو میگرفت 

منم تا شهرمون برده بود و با خانوادمم تلفنی حرف زده بود 

بعد اینا انقد عقده ای و حسود بودن رفته بودن ب دروغ پشت سرمن ب مسئول خوابگاه گفته بودن من طلاق گرفتم و مرده هم متاهله😂

وای بعد ک حقیقت معلوم شد انقد ضایع شده بودن پیشش 

خلاصه سم خالص بودن 

پرستاری سال سومم ۱سال

منم امسال قبول شدم پرستاری 

باز خوبه تو بیشتر راه رو رفتی من که باید ۴ سال بمونم 

من رشتم پرستاری بود  هم اتاقیام ب شدت حسود و فوضول بودن  خداروشکر راحت شدم  من ی خ ...

چه آدمایی

حالا با دکتره ازدواج کردی یا نه؟😂

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......
چه آدمایی حالا با دکتره ازدواج کردی یا نه؟😂

اومد خاستگاری 

نامزد کردیم 

حتی پشت سرم ب مسئول خوابگاه گفته بودن طلاق گرفته 

گفته بودن پسرارو تیغ میزنه و بچه پرورشگاهی هم هست 😂😂😂😂😂وای من اصن ‌پشمام ریخته بود 

انقد حرف چرت پشت سرم گفته بودن 

اومد خاستگاری  نامزد کردیم  حتی پشت سرم ب مسئول خوابگاه گفته بودن طلاق گرفته  گفته ...

خوب خداروشکر

از حسادت چه کارا که نکردن

اینا همش از ذات بد میاد