2777
2789

دوستانی که بهشون خوش میگذشته و عالی بوده لطفا کامنت نذارن

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بالاخره ی آدم سم پیدا میشه گند بزنه توش

ما ی نفر داشتیم همه رو کفری کرده بود جالبه برا مسئول خوابگاه قانون میذاشت دیگه اخرسر چون سنش زیاد بود

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من خیلی سختمه

۵_۶نفریم تو یه اتاق

جای نشستن به زور پیدا میشه

حالم بهم میخوره

شلوغی کثیفی سر و صدا وراجییییی

حس میکنم آخر سکته میکنم درسمم تموم نمیکنم

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......
با چن نفر دوس شو ک اخلاقیات شون بهت میخوره  خونه بگیرید  یا برو با خابگاه صحبت کن اگر ات ...

اونام نشستن که بدن😐

من با هم اتاقیم بحثم شد برام اتاقمو عوض نکرد

2810