2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام
نی نی جون برای زبان 504 و essential words
+ بازونز اگه رسیدی بخونی
من چند روز می خوام زبان بخونم دقیقا تو این هفته 6 نفر به مدت 5 روز مهمونم بودند، تمام وقت. دو روزش هم که خودم اونقدر بی حال بودم نتونستم کاری بکنم
خیلی کلافه م
خیلی دست دست میکنم
Lilypie Pregnancy tickers
مرسی روزینا جان زبانو باید شروع کرد دیگه
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Elisma
جان چقدر خوبه که شما اینجا هستی

عزیزم من کارشناسیم مترجمی دانشگاه ازاد بوده
ارشد م که الان میرم ترم 3 دولتیه..

ببین گلم من نمیدونستم باید برای دکترا تافل داشته بشیم؟ اجباریه یعنی؟

اصلا چطوریه؟ یعنی باید کلاس بریم؟ یا فقط امتحان بدیم اوکیه؟

منابع دکتری رو داری؟
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
الهام جان عزیزم مرسی از لطفت مهربون
آفرین به شما که ازالان به فکر دکترا هستی. اتفاقا من هم لیسانسم مترجمی زبان بوده.
آره عزیزم تافل اجباریه اما نه برای قبولی یعنی بدون تافل هم میشه توی مصاحبه قبول شد اما بعد از قبولی تا قبل از امتحان جامع وقت داری نمره تافلت رو به دانشگاه بدی.
الهام جان اگه دوست داری برای منابع باهم درتماس باشیم لطفا به من ایمیل بزن تا از طریق ایمیل با هم در تماس باشیم
موفق باشی دوست با انگیزه و تلاشگر من.
Always believe that something wonderful is going to happen
سلام مهنا و Elisma جونم

خوشحالم از اشناییتون

عزیزم من از تافل اطلاعی ندارم..نمیدون م ازمونش چطوریه؟ خودمون میتوینم امتحان بدیم یا حتما باید ساعت بگذرونیم؟

و اینکه دوره دکترا 5 ترمه؟

باشه عزیزززززززززم حتما باهات با ایمیل در تماسم واسه منابع..مرسیییییییییییییییییییییییییی یه دنیا
الهام جان عزیزم نگران آزمون تافلت نباش شما حتی اگه بعد از قبولی دکترات بخوای آزمون بدی دانشگاهها معمولا آزمون زبان ویژه دکتری رو برگزار میکنن. دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و دانشگاه های دولتی تهران رو که مطمانم آزمون برگزار میکنن اما از دانشگاههای شهرهای دیگه خبر ندارم. نشنیدم که تاحالا واسه امتحان تافل باید ساعت بگذرونیم.
دوره دکترا 5 ساله عزیزم نه 5 ترم ! تو رشته اموزش زبان انگلیسی 3 ترم اول واحد های درسی پاس میکنیم ترم 4 مرخصیه آمادگی امتحان جامع و ترم 5 برگزاری امتحان جامع هستش که هم کتبی و هم شفاهیه. بعد از اون شما 2 سال وقت داری تا رساله ات رو دفاع کنی.که جمعا میشه 5 سال.
مممنونممممم عزیزم چقدر تو مهربونی گلم..

اره عزیزم اشتباه تایپی بود..منظورم همون 5 ساله.
خانمی میتونی منابع و برام همینجا بذاری؟
البته بغیر از اونی که سازمان سنجش داده
اون مهما رو منظورمه
مرسی از لطفت الهام جونم

الهام جون لیست منابع یه کم طولانیه اگه دوست داری ایمیل آدرست رو برام خصوصی بفرست من خودم برات همه رو میفرستم. (شرمنده ام الهام جون به دلایلی دوست دارم درمورد منابع از طریق ایمیل با هم در تماس باشیم). دلیلش رو تو ایمیل برات مینویسم خانم گل.
موفق باشی عزیز دلم.
مهنا جون شما ارشدت تموم شده؟ کجا خوندی؟

راستی elisma جون از شرایط استعداد درخشان مطلع نیستی؟

من شاگرد دومم تا الان..بنظرت میتونم بدون کنکور شرکت کنم؟
یا فقط این قانون مشمول شاگرد اولاست؟