2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
مامان شیرین منم ارشد تیچینگم.البته هنوز تموم نشده.خیلی دوست دارم دکترا شرکت کنم /// بنظرت کدوم منابع مهمترند؟
راستی برای دکترا هم مزیت استعداد درخشان وجود داره؟ برا ارشد هنوز هست ولی دکترا رو شنیدم امسال دیگه این امکان نیست!
من شاگرد دومم...میشه بدون کنکور برم دکترا؟ یا فقط شاگرد اولی؟
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جان استعداد درخشان هست ولی غیر از معدل بالای 17 باید دو تا مقاله علمی پژوهشی یا ای اس ای هم داشته باشی.

من ازاد بدون کنکور قبول شدم اما نمیرم مصاحبه. 3 ش دیگه هم خواجه نصیر مصاحبه دارم.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
بله دولتی
ازاد فقط معدل بالای 17 هست فکر کنم.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام شقایق جون منم میخوام از اول تیر شروع کنم من رشتم منابع طبیعی هست و رزومم زیاد هم عالی نیست

یه مقاله علمی پزوهش دارم و یکی دیگه رو دارم میفرستم مطمئننا تا سال دیگه که بخوام دکترا بدم جوابش اومده بعدش یکی دیگه هم میدم و میشه 3 تا

کنفرانس هم زیاد دارم مقاله شاید ده تا یا بیشتر نشمردمشون

تازه چند تا مقاله علمی پزوهش در دست کار هم دارم یعنی 2 تای دیگه که فرصت نکردم بفرستمشون

نمیدونم باید زمان بندی کنم به کارام برسم

فعلا دارم زبان میخونم

و قصدم واسه دولتی امسال جدی جدی هست

دوست داشتی بیا اینجا با هم ادامه بدیم این راه رو

خوشحالم از اشنایی با تک تکتون

انگیزه گرفتم
الهام جان
اینطوری نیست که هرکس معدلش بالای 17 باشه دعوت کنند.
بر حسب درخواست ها و رنک دانشگاه و ظرفیتشون دعوت میکنند.
شقایق جون نه بابا کجا رزومم خوبه باید بیشتر تلاش کنم

فعلا یه دونه دارم پزوهشی ولی دو تای دیگه حتمیه و تقریبا دارم یکیش رو میفرستم و یکی دیگشو باید تا اخر مهر بفرستم تا بشه 3 تا

منم میخوام همون اول تیر شروع کنم و موافقم با هم این تاپیک رو بالا نگه داریم

موفق باشی
سلام از آشنایی با این تاپیک خیلی خوشحالم من هم فوق لیسانس اقتصاد هستم و قصد ادامه تحصیل دارم ولی مثل خیلی ها دو تا مشکل اساسی دارم یکی رزومه و دیگری زبان می خواستم بپرسم در مصاحبه چه جور مقاله هایی را قبول دارند اگر یک مقاله دو تا نویسنده داشته باشد و دو نفر با هم مقاله را بنویسن و در یک مجله علمی پژوهشی پذیرفته شود را هم قبول می کنند و امتیاز به آن تعلق می گیرد یا خیر