2777
2789

دوست عزیز خداانقدری که میگن سخت گیرنیست

خدارفیق خودت بدون هرجوربلدی باهاش حرف بزن

بدش میگی گناه کرپی عمدی که نکردی نمیدونستی.توبه کن اون یه فرشته پاک تو وجودت قدرشو بدون

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اخه من نمیدونستم باردارم یه فیلم بد تحریک دیدم وفکر میکنم به بچم بدی کردم دوس دارم نیاد  حتی ب ...

یعنی گناه سقط بچه از گناه دیدن فیلم بد 

کمتره 

واقعا برای افکارت و بد متوجه شدن  دین و خدا متاسفم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گناه سقط بچه خیلی بیشتره شما هورمونات بهم ریخته به خودت تلنگر بزن این فکرت بیهوده اس 

حتما حتما برو مشاور صحبت کن تحت فشار هستی عزیزم

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
به یه روانشناس مراجعه کن حتما. چون یه فیلم بد دیدی میخوای که بچت به دنیا نیاد😐

بچه ها ممنونم واقعا بعضی ها تون لبخند نشوندین رولبم ممنونم از همتون که اینقد خوبین واقعا به خودم خندیدم 

من میترسم دارو به.  

از این فکرای خطرناک و کشنده بترس نه از دارو که نجاتت میده و زندگی خودتو و بچه هات رو راحت تر میکنه!!!

خیلی وسواس، فکری و دیسک و خارپاشنه زیاد شده نمیدونم مال این کروناست مال استرسه این جامعست یا چی 

این سه تا رو واقعا زیاد میبینم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

عزیزم فقط به یبار دیدن نیست که شما نه ماه وقت داری اون بچه رو پرورش بدی. چله بردار قران بخون نمازتو سروفت بخون خدا بهترین بچه رو بهت میده عزیزم فقط دعا کن سالم و صالح باشه

عزیزم گناه سقط بچه خیلی بیشتره شما هورمونات بهم ریخته به خودت تلنگر بزن این فکرت بیهوده اس  حت ...

قربونت عزیزم دخترم شوهرم دوسدارن و خوشحالن انشا... بتونم اون تلنگر اساسی رو بزنم 

من کلا به ادمی هستم با کوچک ترین گناه عذاب وجدان دارم  ولی الان نمیتونم خودم ببخشم همش میگم خد ...

این حسی که الان دارید بیشتر به بچه ای که تو شکمتون هست ضربه میزنه و باعث اسیبش میشه 

اگر واقعا دوستش دارید بیخیال گدشته بشید و با کارهای خوب حال روحی خودتون رو خوب کنید تا حسطخوب شما هم به اون منتقل بشه 

کاش انقدر که از عقوبت سخت و کفاره ی گناه و جهنم سوزان میگفتن نصفش هم از رحم و بخشندگی خدا حرف میزدن 

وسواس فکری داری خواهش میکنم به خودت مسلط باش هیچی نشده هیچکار بدی هم نکردی همه چی خوبه  فقط فش ...

خیلی ممنونم گلم با توکل به خدا دیگه از فکرم میندازمش بیرون 

وای بچه ها همین الان بچه کوچیکم بند پرده رفته بود دور گردنش نزدیک بود خفه بشه الان دارم گریه میکنم شاید اگه نزدیکش نبودم متوجه نمی شدم 

یا خدا منو ببخش نمیدونم چکار کنم

قربونت عزیزم دخترم شوهرم دوسدارن و خوشحالن انشا... بتونم اون تلنگر اساسی رو بزنم 

ناشکری ام نکن خدابخشنده اس اما فکر نمیکنم ناشکری رو به راحتی بگذره پس با این روحیه به روح روان بچه ات آسیب نزن اون نعمته خودتو برای اومدنش آماده کن و مثل خانواده خوشحال باش 

هر فشار روحی توی بارداری به اون بچه آسیب می‌زنه گناه داره

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏