2777
2789
اخه من نمیدونستم باردارم یه فیلم بد تحریک دیدم وفکر میکنم به بچم بدی کردم دوس دارم نیاد  حتی ب ...

خدا شفات بده با اون افکارت

مردم حامله هستن پارتی مختلط شرکت میکنن با هزار تا کار ممنوع و غیرممنوع

تو برای یه فیلم محرک اینطوری شدی بریز دور بابا لذتتو ببر به اون لخته خون تو شکمت چه ربطی داره فقط مراقب باش از هرکسی خوراکی و غذا نگیری بخوری والسلام

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حسی که الان دارید بیشتر به بچه ای که تو شکمتون هست ضربه میزنه و باعث اسیبش میشه  اگر واقعا ...

وای عزیزم منونم 

الان بند پرده رفته بود. دور گردن بچم با صدای خورش متوجه شدم دارم گریه میکنم

چرا سقطش نمیکنی. دوتا بچه داری کافیه همینا کلی انرژی وهزینه میخان برا بزرگ شدن. سومی میخای بیاری برا چی. به حرف بقیه که میگن خیلیا آرزوشو دارن توجه نکن خواهرم خدا به ما عقل داده بچه مسولیت داره سقط کن بره یه لخته خونه اصلا بچه ای در کار نیست تا8هفته

وای بچه ها همین الان بچه کوچیکم بند پرده رفته بود دور گردنش نزدیک بود خفه بشه الان دارم گریه میکنم شاید اگه نزدیکش نبودم متوجه نمی شدم 

یا خدا منو ببخش نمیدونم چکار کنم

خدا ستارالعیوب (پوشاننده عیب ها) 

غفار الذنوب(بخشنده گناهان)

حس پشیمانی خود توبه هست عزیزم

وقتی خدا بهت نعمت داده با آغوش باز بغلش کن

غسل توبه کن ، وضو بگیر نمازاتم بخون

با اون نی نی هم مهربون باش

چرا سقطش نمیکنی. دوتا بچه داری کافیه همینا کلی انرژی وهزینه میخان برا بزرگ شدن. سومی میخای بیاری برا ...

من خرجش دارم مشکلی هم با بزرگ کردنش ندارم 

فقط اون عذاب وجدان عزیتم میکنه

خدا شفات بده با اون افکارت مردم حامله هستن پارتی مختلط شرکت میکنن با هزار تا کار ممنوع و غیرممنوع ...

چرا من واسه هر کی میگم بهم میخنده 

حتی مشاور مذهبی 

ولی واسه خودم یه غول گناهه

عذاب وجدان چی؟ 

اخه من نمیدونستم باردارم یه فیلم بد تحریک دیدم وفکر میکنم به بچم بدی کردم دوس دارم نیاد 

حتی به خودکشی هم فکر کردم ای خدا چکار کنم 

افسرده شدم همش گریه میکنم میریزم بهم اصلا خواب خوراک ندارم بچه ها و شوهرمم اذیت کردم 

خیلی ممنون عزیزم انشا...  شوهرمم خیلی دوسش داره درسته هنوز چند هفتشه  بخدا با حرفات گریم ...

خجالت نداره واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد عزیزم 

توام دوسش داشته باش اینکه ب فکر سقطش باشی ی گناه دیگس

توبه کن آروم میگیری دستتو بذار رو شکمت استغفار کن خدا ارحم الراحمین دیگم این تاپیکا رو نزن

برا آرامشت صلوات میفرستم