2777
2789
اخه من نمیدونستم باردارم یه فیلم بد تحریک دیدم وفکر میکنم به بچم بدی کردم دوس دارم نیاد  حتی ب ...

دختر جان‌چند سالته ؟

ریشه ی همه ی این فکرها اینه که تا چشم باز کردیم از اتیش جهنم و قهر خدا و گناه  ترسوندن مارو 

کاش یکم بیشتر فکر میکردیم و باعث حک شدن بعضی تفکرات سمی تو روح و وجود ادم ها نمیشدیم 

حاالاکه فهنیدید باردار هستید به چیزهای خوب فکر گنید و کارهای خوب کنید دست دیگران رو بگیرید و کمک کننده به مردم باشید 

تروخدا بیخیال شو خدا بخشنده اس ب جای جار زدن گناهت فقط روزانه ذکر استغفار بگو همین بعد ببین چه بچه گ ...

خیلی ممنون عزیزم انشا... 

شوهرمم خیلی دوسش داره درسته هنوز چند هفتشه 

بخدا با حرفات گریم گرفت از خودم خجالت میکشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر جان‌چند سالته ؟ ریشه ی همه ی این فکرها اینه که تا چشم باز کردیم از اتیش جهنم و قهر خدا و گناه ...

من کلا به ادمی هستم با کوچک ترین گناه عذاب وجدان دارم 

ولی الان نمیتونم خودم ببخشم همش میگم خدایا بهم ندش من لیلقت ندارم من بهش بدی کردم 

من کلا به ادمی هستم با کوچک ترین گناه عذاب وجدان دارم  ولی الان نمیتونم خودم ببخشم همش میگم خد ...

خدا ارحم الرحمینه با گناه ت هم بچه گناهی گردنش نیس

توبه کن و تکرارش نکن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه ها لطفا حس بد بهم ندین 

شما تو وجود من نیستین با کوچکترین حرف بهم میریزم 

ممکنه یه کاری دست خودم بدم من دوتا بچه دارم الان هم تنهام شوهرم کارش یه استان دیگه هست لطفا چیزی نگید که روم تاثییر بزاره ممنون میشم

خدا ارحم الرحمینه با گناه ت هم بچه گناهی گردنش نیس توبه کن و تکرارش نکن

اره میدونم 

من توبه کردم 

ب نظر ادمی که تحت چنین شرایط روحی است و میخواد خودکشی کنه با دوتا بچه دوباره تکرار میکنه 

من خودم با خودم کنار نمیام 

خدا جونم که بخشیده  ولی افکارم نمیزارن اروم باشم همش میان سراغم  ای خدا منو. نجات بده من ...

شاید دچار وسواس فکری شدی

نمیدونم  اخه مگه بچه نعمت خدا نیست چرا من دوسش ندارم

خوب بارداری هورمونات به هم ریخته

اخه من نمیدونستم باردارم یه فیلم بد تحریک دیدم وفکر میکنم به بچم بدی کردم دوس دارم نیاد  حتی ب ...

وسواس فکری داری خواهش میکنم به خودت مسلط باش هیچی نشده هیچکار بدی هم نکردی همه چی خوبه 

فقط فشار بارداری معزتو اشفته کرده

دراولین فرصت به روانپزشک مراجعه کن تا از شر این نشخوار ذهنی راحت بشی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟