2777
2789
شماچن هفته رفتین آمینو...الان خطرنداره من برم تواین هفته ها؟؟؟

من هفته 15 

نه عزیزم چه خطری .

خطر اینه که خدایی نکرده بچه مریض ادم به دنیا بیاره 

علم داره به بشریت خدمت میکنه 

انشالله تو تقدیر و طالع تو بچه های سالم و صالح و زیبا و باهوش هست 

دلت به خدا بسپار و با مشورت پزشکا کاری که درست انجام بده

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
من هفته 15  نه عزیزم چه خطری . خطر اینه که خدایی نکرده بچه مریض ادم به دنیا بیاره  علم ...

الهی امین🤲دعاکن برام شهرمانمیگیرن آمینو...بایدبرم شهرستان ببینم دکتراچکارمیکنن 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی امین🤲دعاکن برام شهرمانمیگیرن آمینو...بایدبرم شهرستان ببینم دکتراچکارمیکنن 

عریزم من کاملا میفهمتت 

توکل به خدا

انشالله خبرهای خوش بشنوی 🙏🙏🙏

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد

عزیزم الان وقت سلفری گذشته به خاطر همین میگن فایده نداره، آمینو اصلا اونقدری که مادرها فکر میکنندترسناک نیست والا.من خودم آمینو شدم کوچکترین چیزی نفهمیدم بعدش هم اصلا استراحت نداشتم.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
من ایرانشهرم...ولی اومدم کرمان دکترگفت کوادمارکرریسک خورده تریوموزی ۱۸بی فاییدع هس اینکارا امینو سلف ...

اوه عزیزم دیگه کاری نمیشه کرد الانکه اگه آمنیوسنتز هم تایید کنه باز مجوز سقط نمیدن

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰
کاش خدابرام معجزه میکرد دلم خیلی گرفته

انشالله ک ساااالم باشه اصلا استرس به خودت نده  برات دعا میکنم منم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

اینجایی ک من برا بارداری میرفتم خ دستگاهش دقیق بود هروقت یچیزی جالب باشه استوری می‌کنند چندوقت پیش استوری کرد ک یه خانم ۳۲ساله با سابقه نازایی رفته بوده سونو ک متوجه میشه بارداره اونم ۲۸هفته بود فک کنم خدا برا هیچکس نخاد قشنگ از نوک انگشت پاش زده بود مشکل داره تا فرق سرش ..چشماش از حدقه بیرون زده بود شکاف کام داشت روده و ایناش بیرون حفره شکم بود فکس عقب تر بود گوشاش یجور اصلا تک ب تک اعضا بدن مشکل داشت بعد هم گفته بود ک اجازه سقط براش صادر نشد باید بدنیا بیاد تا بمیره من گفتم خدایا الان اون مادر چی می‌کشه ک یه همچین موجودی توی شکمش هست 

ن شوهرم میده هزینه منم مشکلی ندارم لطفاقضاوت نکنیدمن پیش چندتا دکتر رفتم اونا فقط گفتن امینو...من گف ...

بدون جواب امینو که مجوز سقط نمیدن من بچه اولم تو دو تا غربالگری ها سالم بود ولی دنیا اومد مشکل داشت و فوت کرد انقدر اذیت شدیم برای بچه دوم بدون درنگ گفتم امینو حتی غربالگری نرفتم گفتم فقط میخوام مطمین بشم سالمه حتی سلفری هم گفتم نمیخوام اصلا ترسناک نبود خطرناک هم نیست به جاش تا اخر بارداری کاملا ارامش داشتم که بچم سالمه خیالم راحت شد غربالگری ها کلا درست نیستن یه سری رو میگن سالم ولی نیستن یه سری رو میگن ریسک که سالمن کاش همه رو مجبور میکردن امینو بدن که هیچ بچه مریضی دنیا نیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

این ک میگم واقعا برای یه مادر خ سخته ولی بچه کوچیک داشتن خودش سختی و خرج های خودشو داره ولی بدنیا اومدن بچه ای ک مشکل دار هست خ هزینه بر تر و سخت تر هست اگه واقعا همه ی دکترا گفتن ک سقط کن مشکل داره زودتر سقط کن چون اگه مشکلی ک داره حاد باشه بدنیا هم بیاد نمی‌مونه و فقط زجرش برا شما میمونه شما ک سابقه دارید و دیر بچه دار شدین حالا دیگه بعد این باز میتونید بچه دار بشین انشالا خداوند از بهترین هاش نصیب تون بکنه عزیزم 

اوه عزیزم دیگه کاری نمیشه کرد الانکه اگه آمنیوسنتز هم تایید کنه باز مجوز سقط نمیدن

ارع بخاطرهمین دکترگف کاره بی فاییده ای هس برام دعاکنیدبچه ام سالم باشه 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
انشالله ک ساااالم باشه اصلا استرس به خودت نده  برات دعا میکنم منم

ان شاءالله...الله جان دعاهای شماروبهترقبول میکنه...ان شاءالله هرچی دردل داری براورده بشن الهی امین🤲

اینجایی ک من برا بارداری میرفتم خ دستگاهش دقیق بود هروقت یچیزی جالب باشه استوری می‌کنند چندوقت پیش ا ...

یاخدا....خودش رحم کنه خدایاخودت صبری ب همه مادرا بده بخداسخته😭من ک خودم داغونم وای ب حال اون مادر 

بدون جواب امینو که مجوز سقط نمیدن من بچه اولم تو دو تا غربالگری ها سالم بود ولی دنیا اومد مشکل داشت ...

ارع...ن پرونده تشکیل دادم قبول کردن همه سنوها وازمایشاتو بدون آمینوچون ازوقت سقط گذشته بودتاییدنکرد....دعاکن نی نی یم سالم باشه 🤲

این ک میگم واقعا برای یه مادر خ سخته ولی بچه کوچیک داشتن خودش سختی و خرج های خودشو داره ولی بدنیا او ...

کجابرم اخه براسقط دکترا ک بدون تاییدنامه پزشک قانونی سقطش نمیکنن منم ازجاهای غیرقانونی میترسن خودم مشکل قلبی دارم