2777
2789
احتمالا بالای ۱۸ هفته هستین

من اون موقعه ۲۰ هفته ۲روزبودم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
گف امینو...ولی من ترسیدم کیسه ابم پاره بشه اخه اولین بچه ام بودخدابدازسالهابهم داده بودش😭😭😭😭😭

انقد حرفه ای انجام می دن کوچکترین درد و مشکلی برات پیش نمیاد چ برسع ب پاره شدن کیسه اب 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ابجی منم گفتن کلی استرس کشید سل فری داد ده روز استرس داشت جوابش اومد سالم بود نترس برا توام سالم ...

خداکنه برام دعاکنیدسالم باشه 😭بدترین حال رودارم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
گف امینو...ولی من ترسیدم کیسه ابم پاره بشه اخه اولین بچه ام بودخدابدازسالهابهم داده بودش😭😭😭😭😭

ب نظرم برو آمونیو خودتو از استرس خلاص کن

یا سالم از آب درمیاد یا بیمار

یه سر ب بهزیستی و بیمارستانا بزن ببین اون بچه های ک مشکل دارن چه عذابی میکشن

بنظرم بخاطر هزینش نمیری امنیو 

ولی حتمن انجام بده طلاتو بفروش برو انجام بده خیالت راحت شه وگرنه تا اخر بارداریت باید تو عذاب و استرس باشی

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

[QUOTE=317074142]هیچی نیس سابقه بیماری ژنتیکی دارین تو خانواده یا فامیل هستین[/QUOTتوفامیل درجه یک ن نداریم ولی دور چرا

خب آمینو نمیدی سلفری برو

دکترلعنتی نمیگیره ازم میگه این ازمایش مث سلفری هس

[QUOTE=317074142]هیچی نیس سابقه بیماری ژنتیکی دارین تو خانواده یا فامیل هستین[/QUOTتوفامیل درجه یک ن ...

درجع یک دور که به شما ربطی نداره تو خانواده خودت یا شوهرت ازدواجتون فامیلی بوده ابجی منم یه دکتر ترسوندش ولی یه دکتر دیگ رفت گفته بود چیزی نیس بازم برو ازمایش سل فری خیالت راحت بشه برا توام مطمعن باش چیزی نیس 

درجع یک دور که به شما ربطی نداره تو خانواده خودت یا شوهرت ازدواجتون فامیلی بوده ابجی منم یه دکتر ترس ...

ن خداروشکر ن خانواده ای من ن شوهرم هیچکس ایجوری نیس اره اقام پسرعمه ام هس