2777
2789
مگه میشه  ازمایش نپتی و امنیو مینویسن  اگه مشکل دار باشه نامه میدن بهت برای سقط

گف بروآمینو ترسیدم نگرفتم 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هفته بیست هستن و قاضی تا زیر ۱۸ قبول میکنه

حتی اگه قطعی بشه هم دیگه مجوز سقط نمیدن

ولی نظر من اینه اگه امنیو کردن و جواب بیماری مثبت شد حتما سقط کنن حتی شده غیرقانونی

بچه ی بیمار آینده ی خوبی ندارن والدینم خیلی اذیت میشه

بنظرم اگه شهرتون دکتر جنین شناس دارین برو پیشش، و یا متخصص ژنتیک و تمام غربالگری و اینارو ببر، قاضی ...

پیش متخصص ژنتیک رفته بودم همه مدارک داشتم بچه ۱۰روزازسقطش گذشته بودقاضی تاییدنکرد

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
جواب پیش پریناتولوژی نبردی؟ من دکترم از اول پریناتولوزی بود ولی بازم این حرفو نزد دکترت انگار چیزی ح ...

چراپریناتولوژیست زود.گفت همه اینابی فاییده هس نرو نگیر....

حتی اگه قطعی بشه هم دیگه مجوز سقط نمیدن ولی نظر من اینه اگه امنیو کردن و جواب بیماری مثبت شد حتما س ...

چی بگم والا اسم سفط که میاد ادم قلبش زجر میکشه، ولی حرفت درسته، بچه مریض خیلی سخته، هم برای خودش هم خانواده، اگه فطعی بشه و بیفته به خونریزی بیمارستان قبول میکنه برای بستری و کورتاژ

...ازمایش غربالگری ریسک خورد...عدد ان تی هم ۲.۶بود😔خداکنه الکی باشه خیلی زجردارم میکشم

به ابجی منم گفتن کلی استرس کشید سل فری داد ده روز استرس داشت جوابش اومد سالم بود نترس برا توام سالم خیالت راحت استرسم نداشتع باشه 

جنین شناس هیچ وقت با یه غربالگری نمیگه سقط  میفرسته امنیو

منم همینوبش گفتم...گفتم برام اکوقلب یاسلفری میگه هیچکدوم اینابی فاییده هس😔

چرا سلفری نفرستادت ؟ من وقتی رفتم ازمایشگاه ژنتیک برا سلفری بهم گفت ۲.۶ خطرناک نیس ما بالای ۳ داشتیم ...

نمیدونم چرانفرستادم فقط همی غربالگری دوم نوشت برام

سلفری یا امینو هم نگفته؟

گف امینو...ولی من ترسیدم کیسه ابم پاره بشه اخه اولین بچه ام بودخدابدازسالهابهم داده بودش😭😭😭😭😭

گف امینو...ولی من ترسیدم کیسه ابم پاره بشه اخه اولین بچه ام بودخدابدازسالهابهم داده بودش😭😭😭😭😭

نترس پاره نمیشه 

برو ببین چخبره 

روزی هزارتا زن باردار دارن امنیو میدن 

هیچییی نمیشه 

برو وقت رو از دست نده 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
دکترتو عوض کن به سرعت، نباید به حرف یکی اعتماد کنی، برو پیش متخصص یا فوق تخصص زنان، 

بنظرت اونا چکاری میتونن برام بکنن ایا دارویی داره ک بخورم بچه ام سالم باشه پیش چن تادکتررفتم تاچشمشون ب ازمایش میفته گفتن بروسقط اصلا ب حرفای من توجه نمیکنن😭😔