2777
2789
عنوان

قندم چهارصدوهشتاده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 99 پست
زنگ بزن بگو قمدم بالاست و انسولین هم ندارم فوری زنگ بزن

زنگ زدم الان با خجالت به اورژانس یع خانم مهربون گفت الان میفرستم بیان برای امشبت انسولین تزریق کنن.کلی آروم شدم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مامانم اینجوری قندش کنترل شده بامیع بگیر سرو تهشو بزن شب بزار تو یع لیوان آب صبح ناشتا ازصافی رد کن بخور یه هفته بخور نتیجشو میبینی

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
درخواست دوستیمو قبول میکنی؟

چشم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

فعلا یه استکان ابغوره بخور بعد هم برو اورژانس بهت بزنن خودشوم دارند 

الان زنگ زدم

ی دونه روغن حنظل بگیر تو این قوطی قطره های بینیه تو خونه داشته باش تا احساس کردی قندت بالاس کف پات یکی دو قطره بمال سریع قند ومیاره پایین مثل انسولین عمل می‌کنه آنقدر موثره و هیچ عوارضی هم نداره،تلزه موقع دندون درد هم میتونی تو گوشت بریزی تا سه یا هفت شب،یکمم رو دندون بریزی یا رودستمال کاغذی یا پنبه بزنی بزاری رو دندون این روغن قیمتی هم نداره ارزونه

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

با هیچییی قندت پایین نمیاد جز انسولین حالا میخای زنگ بزن اورژانس اگه نه باید منتظر عواقب بدتری باشی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
با هیچییی قندت پایین نمیاد جز انسولین حالا میخای زنگ بزن اورژانس اگه نه باید منتظر عواقب بدتری باشی

عزنزیزک الان مجبور شدم زنگ زدم یه خانوم مهربون گفت استرس نداشته باش الان میفرستم بیان برای امشب تزریق کنن بهت

ی دونه روغن حنظل بگیر تو این قوطی قطره های بینیه تو خونه داشته باش تا احساس کردی قندت بالاس کف پات ی ...

واقعا؟

چرا بغضم گرفت برای شرایطت

قربون بغضت.خدای ماهم بزرگه.نگران نباش الان اورژانس گف میفرستم برای امشب بهت تزریق کنن

الهی شکر 

مرسی عزیزم

خداروشکککر

انگار یه آب سرد ریختن روم