2777
2789
عنوان

قندم چهارصدوهشتاده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 99 پست
چهارصد وهشتاد یعنی چقدر؟ نرمالش باید چند باشه؟

نرمالش هشتاد تا صدو بیسته.چهارصدوهشتاد یعنی فاجعه..برام دعا کن

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم میخورم 33

ای وای عزیز سنی نداری که 

توروخدا به هیچ وجه  استرس نگیر دنیا ارزش نداره 

بخدا سلامتیت خیلی مهم تره 

همه چی رو بسپار به خدا

خدا کمکت می کنه

برای سلامتیت صلوات و حمد می خونم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر عزیزم بفرستی🖤
برای فردا فکر پولش رو کردی که بخری؟ سعی کن همیشه یه مقدار پس انداز مخفی داشته باشی برای چنین مواقعی

نه ولی هرجور شده فراهم میکنم.به خدا قسم خیلی دلم میخواد پس انداز داشته باشم ولی با شرایط سختی که داریم .هیچ پس اندازی ندارم.حتی یک گرم طلا

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

اونوقت فردا از کجا قراره پولش جور شع؟ 

خدا خودش جور میکنه.نمیدونم .خدا شاهده حتی یک گرم طلا ندارموگرنه امونش نمیدادم.

توکل به خدا ریلکس باش فقط ورزش دست انجام بده خیلی سریع تر قند رو پایین میاره...شام چی خوردی؟

چ.شم.شام یکم لوبیا خوردم با نون.ظهرم لوبیا خوردم

انشالله خوب میشی.اینجوری میشی جاییت هم درد میگیره؟

پاهام داغ میشه و تپش قلب میگیرم.ولی اگه قندم بیفته عرق میکنم و همه بدنم میلرزه

نه ولی هرجور شده فراهم میکنم.به خدا قسم خیلی دلم میخواد پس انداز داشته باشم ولی با شرایط سختی که دار ...

خب با برنامه ریزی کم کم پس انداز کن همین فردا یه بطری نوشابه یه گوشه پنهان کن هر دفعه شده حتی ۱۰ تومان ۲۰ تومان بنداز داخلش،کم کم که زیاد شد ببر بانک بذار حسابت انشاالله مشکلت حل بشه

خدا خودش جور میکنه.نمیدونم .خدا شاهده حتی یک گرم طلا ندارموگرنه امونش نمیدادم.

عزیزم ببخشیدا ولی یه چیزی رو دلسوزانه بهتون بگم... شما الان از اول تاپیک هات کلش اینه که دعا کنین و خدا و...، اگر همون خدا هم قرار شده باشه درست کنه میگن از تو حرکت از خدا برکت... الان بخواین دیابت رو هم بهونه کنید شما دو ماه هست دیابت دارین قبلش چی کار کردین... عزیزم ناامید نشو ولی امیدت هم به همت و حرکت خودت باشه نه دست غیب... عزیزم ایرانی ها رو ناامید و تنبل کردن... بهونه دادن که همه ناکامی ها و اشتباهات و تنبلی هاشون رو بندازن گردن شرایط و بقیه و... عزیزم بسم الله رو بگو و با عقل و درایت بیشتری پیش برو انشاالله پیشرفت خوبی داشته باشی و همه چی عالی برات رقم بخوره... باور کن کسایی که موفق شدن نه از فضا اومده بودن نه توانایی خارق العاده ای داشتن، فقط با فکر و درست و متمرکز پیش رفتن و پشتکار داشتن و تنبلی نکردن... به امید شرایط بهتر برات 

مواظب خودت باش.

چشم عزیزم