2777
2789
عنوان

امشب نتونستم انسولین بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست
میشه درخواستمو قبول کنی

چشم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

بامیه سبز توی نت سرچ کن نحوه مصرف بامیه سبز برای دیابت من شنیدم خیلی خوبه پدر شوهرم میخوره خیلی تاثی ...

چشم حتما میخرم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم  ولی ایکاش حذاقل زیپمت یا متفورمین میخوردین. قند بالا عوارض داره براتون. خطرناکه. ان ...

شما قندتون چنده؟انسولین میزنید؟

بامیه سبز توی نت سرچ کن نحوه مصرف بامیه سبز برای دیابت من شنیدم خیلی خوبه پدر شوهرم میخوره خیلی تاثی ...

بمنم بامیه خ جواب میده. البته من بامیه دوست دارم ولی دارچین و بامیه معجزه ان

نه من قرص میخورم. با رعایت رژیم و دارو من 80 ام.

خیلی عالی.قبلا چند بودید؟توروخدا به من هم رژیم یاد بدید

تاپیکامو بخون من 189 بودم. شما که انسولین نداشتین باید غذاتو کنترل میکردی.

الان میخونم.شام چندتا قاشق لوبیا خوردم

برو اسمتو ثبت کن که انسولین دولتی بهت بدن از دکترت بپرس تو شهرتون کجا باید بری

چشم میپرسم خواهر مهربونم

حدودا پنج ماهه دچار دیابت شدم.انسولین ها بعضیهاش به من نساخت.ولی مارک آپیدرا آلمانی و اینجوی بهم ساخ ...

بمیرم داداش مثل دسته گل منم دوساله درگیرشده هرروز قلبم تیرمیکشه توروخداراست بگو خیلی سخته زدن آمپولا چطوره حالت اون که چیزی نمیگه به ما😭😭

چشم میپرسم خواهر مهربونم

ببین از داروخانه های هلال احمر بپرس. انسولین دولتی هست . اگه تهرانی از داروخانه 13 ابان سوال کن  انجمن دیابت رو هم سرچ کن  فکر کنم اونا بهتر بتونن راهنمایی کنن.

ببین از داروخانه های هلال احمر بپرس. انسولین دولتی هست . اگه تهرانی از داروخانه 13 ابان سوال کن &nbs ...

مرسی عزیزم.ولی تهران نیستم.میپرسم حتما

بمیرم داداش مثل دسته گل منم دوساله درگیرشده هرروز قلبم تیرمیکشه توروخداراست بگو خیلی سخته زدن آمپولا ...

عزیزم نگران نباش دیابت هیچ دردی نداره.مواظبش باشید.قندش تاحالا افتاده؟