2777
2789
عنوان

امشب نتونستم انسولین بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست
چندساله دیابت داری ازاین رایگان ها که داروخانه میده ثبت نکردی؟

حدودا پنج ماهه دچار دیابت شدم.انسولین ها بعضیهاش به من نساخت.ولی مارک آپیدرا آلمانی و اینجوی بهم ساخت.رایگان نمیدن

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز بامیه خیلی خوبه برای دیابت مثل انسولینه

بامیه؟چه جوری بخورم؟حدود بیست کیلو لاغر شدم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

چند ساله که دیابت دارین؟؟ 

من اطلاع نداشتم که دچار دیابت شدم حدود پنج ماه پیش با حال بد تنگی نفس و تهوع راهی بیمارستان شدم.وزنم حدود بیست کیلو کم شده.اونجا فهمیدم قندم ششصده و خونم اسیدی شده.خیلی ناراحتم

صدو هفتاد ملیون؟

نه عزیزم صدوهفتاد هزار تومن

صدو هفتاد ملیون؟

کلاهک بادمجون دم کن بخور زود قندوپایین میاره

چشم.ولی الان تو خونه بادمجون ندارم

دکتر گفت به خاطر استرس زیاد تو زندگی دچار دیابت شدی.من شیرینی زیاد نمیخوردم و ارث دیابتی هم نداشتم

بامیه؟چه جوری بخورم؟حدود بیست کیلو لاغر شدم

بامیه سبز توی نت سرچ کن نحوه مصرف بامیه سبز برای دیابت من شنیدم خیلی خوبه پدر شوهرم میخوره خیلی تاثیر داره روش

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
من اطلاع نداشتم که دچار دیابت شدم حدود پنج ماه پیش با حال بد تنگی نفس و تهوع راهی بیمارستان شدم.وزنم ...

عه چقدر بد منم قند دارم آخرای 98 فهمیدم. ولی زیاد بالا نیست تو بارداری انسولین میزدم بعد بارداریمم قرص ولی الان داروهامو ول کردم اصلا هیچ انگیزه برای دارو خوردن ندارم 

عه چقدر بد منم قند دارم آخرای 98 فهمیدم. ولی زیاد بالا نیست تو بارداری انسولین میزدم بعد بارداریمم ق ...

توروخدا مواظب خودت باش مثل من نشی