2777
2789
عنوان

خانم هایی که امینوسنتز انجام دادید تو رو خدا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 38 پست
ببخشید یه سوال عربالگری دوم مگه هم ازمایش هم انومالی رو توی ۱۸ هفتگی انجام نمیدن 

من والله اصلا به غربالگری دوم نرسیدم. فقط با امینوسنتز، رسیدم ختم بارداری.

سر دختر اولمم، چون ان تی خوب بود، فقط ۱۸ هفته رفتم سونو دادم و آزمایشی نبود.

الانم شما استرس نگیر، فردا از دکترت بپرس، استرس عین سم، ویروس ، باکتری.

همه دردا از این استرس خاک برسر

دکتر برای من اینجوری نوشت گفت اول آزمایش چون جوابش حدود ۱۰ روز طول میکشه بعد هفته ۱۸ سونو

میشه برام یه تاپیک بزنی که عربالگری دوم رو ازمایش خون و انومالی رو چند هفتگی انجام دادن تعداد تاپیکام پره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من برای بچه اولم غربالگری دوم ۱۸ هفته رفتم هم سونو هم ازمایش

نمیدونم واقعا ، دکتر مت اینطوری برام نوشت که انجام بدم ، دکتری هم که آمینوسنتز رو انجام داد همین نظر رو داشت

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
میشه برام یه تاپیک بزنی که عربالگری دوم رو ازمایش خون و انومالی رو چند هفتگی انجام دادن تعداد تاپیکا ...

باشه آلان میزنم

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
یعنی توی سونوی ۱۸ هفته بهتون گفتن باید سقطش کنین درسته

دخترم رو رفتم سونو ۱۸ هفته، خداروسکر الان ۷ سالشه.

بعدش سه بار باردار شدم.

همون ان تی هام خیلی بالا بودن، امینو دادم، داون تشخیص دادن و سقط کردم