سلام مامانا من دخترم امسال چون تو مهرماه ۶ سالش تکمیل شد کلاس اول قبولش نکردن برای همین موند واسه سال بعد پیش دبستانی هم ثبت نامش نکردم گفتم خودم تو خونه بهش یاد میدم دخترم خیلی باهوشه اومدم کلمات رو از رو کتاب نگارش به روش معلما بهش یاد دادم اول بی صدا فقط نوشتن بعدم با صدا الان دو ماهه فقط باهاش کار میکنم تمام حروف رو بلد بخونه بنویسه تا ۱۰۰ هم میتونه بخونه و بنویسه کلی کلمه و جمله میتونه بسازه خطش هم واقعا قشنگه صاف و تمیز مینویسه چون واقعا علاقه داره بهش یادم میدم الان متاسفانه یه جا خوندم این کار خیلی اشتباهه و نباید قبل اول چیزی یاد بگیرن تصمیم گرفتم دیگه بهش یاد ندم ولی کلی گریه کرد امشبم دیدم رفته یواشکی از رو کتاب چیز مینویسه چیکار کنم؟؟؟خانومایی که بچشون قبل مدرسه حروف الفبا و اعداد رو بلد بودن به مشکل خوردن؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله دختر منم پیش دبستانی فقط شناخت کلمه بود و ...اصلا مداد دست نگرفتن مگر برا نقاشی گفتن خوب نیست و نوشتار نباید باشه،،،و اولین نوشتار رو کلاس اول تجربه کرد ،،،،
متولد چه سالیه،بله میگن یاد ندن ،الان بچه من تازه د آموزش دادن بچه ای که بلد هست معلومه تو کلاس حوصله اش سر میره معلم هم میره سروقت بچه های که بلد نیستن بچت اذیت میشه
اره امسال گفتن همچین طرحی نیست متاسفانه، فقط بخاطر ۵ روز یه سال عقب افتاد
اگه پارتی داشته بودید میشد کاری کرد خواهر زاده منم دقیقا پنج مهره تولدش و زودتر رفت ،،،چون باهوشه میگم وقتش تلف نشه و الا فرقی ندارع،،،سال دوم راحته اگه شرایطش بود بزار تابستون جهشی بخونه ،،،سال دوم تکرار سال اوله یه جورایی
متولد چه سالیه،بله میگن یاد ندن ،الان بچه من تازه د آموزش دادن بچه ای که بلد هست معلومه تو کلاس حوصل ...
۵ مهر۹۶ خب چیکارش کنم به اصرار خودش بهش یاد دادم در حد اینکه وقتی وارد مدرسه شد بهتر بتونه درک کنه و یاد بگیره بهش آموزش دادم یعنی از هر کلمه فقط دو صفحه رو خط و سرعت نوشتنش بیشتر کار کردم ولی الان خودش میره از رو کتابا صدا کشی میکنه میخونه یا وقتی بازی میکنه قشنگ تا صد میشماره میگه بیشتر بهم یاد بده واقعا نمیتونم جلوشو بگیرم😥