بچها قبلا هم گفتم اینجا : من و همسرم عقد کرده ایم مهریه رو ۱۴ تا سکه گذاشتم به همراه حق تحصیل و کار و اربهین ها کربلا _ ۷ ماهه عقد کردیم ما ، برای خونه که بخریم همسرم ماشین و موتورشو فروخت و منم طلاهای عقد و دختریمو همرو گذاشتم ، کل پس اندازم از ۱۰ سال کار کردنم رو گذاشتم ، خانواده همسرم شرایط مالی ضعیفی دارن ، دوتا زمین دارن یکیشو گذاشتن واسه همسرم یکی برای دخترشون جهیزیه اش
اونی که برای همسرم بود رو فروختن و پولشو دادن برای خونه ، غیر این هیج خرجی نکردن اصلااا
همسرمم با سختی اون خونه ای که دوس داشتم تو محله که میخواستمو خرید بالاخره و به نام من زد
هستین بقیشو بگم ؟
به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
اسی اشتباه نکن..یه حرفی بوده تموم شده رفته اینقدر زود دل نسوزون.تو اون همه طلا دادی پس انداز ۱۰ سالتو دادی..از اینا گذشته واسه تو هیییچ خرجی نکردن حالا ۳ دونگ خونه در عوض یک عروس خوب خیلیه به نظرت؟
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
به نظر من لازم نیست کاری کنی همین که قدردان همسرت و پدر و مادرش باشی برای تربیت همچین پسری کافیه ،از الان هم راجب اموال بعدی که به نام کی باشه هیچ صحبتی نکن و به حرف شوهرت گوش کن ،یه مدت دیگه این حرفها تموم میشه
گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️
همون برگه ای که بین خودتون بنویسید و توش مشخصات خونه و ادرسش باشه و امضای خودتون و شاهد کافیه.. حکم همون قولنامه است.. تو نت بزن طرز نوشتن مبایعه نامه... عین همون اجرا کن... سند رو هم دست نزن
اصلا هیچ دنگی نزن خانوادش به خودشون احسنت میگن یاد میگیرن تو کارت من بعد دخالت کنند راه دخالت باز نکن امیدوار می شن به دخالت کردن ،از این گوش بشنو از اون گوش در کن