2777
2789
یعنی چی یه کم جزیی تر میگی دلگرم بشیم منم حاجتی شبیه حاجت شما دارم ولی مشکل اینه اون طرف مقابلمون کی ...

واقعیتش من عاشق یک نفر شدم که خودش نمیدونه

ولی خب یه سری خیره نگاه کردن هایی داشت که به چشمام

و من نگاه کردنی نگاشو ور نمی‌داشت ولی خب گاها هم اصلا نگاه نمی‌کرد رو نمیداد 

حالا والا من نمیدونم اون حسش چیه 

خلاصه من اینو ده ماه ندیدم خیلی خیلی برام‌سخت بود شاید برا شما راحت بیاد ولی برا من عذاب بود چون جاش دیده میشد 

خیلی دلم گرفته بود موقهی که به حرم رفته بودم

ناخداگاه گریم گرفت چون فقط مشکلم اون آقا نبود کلا از لحاظ روحی بهم ریخته بودم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعیتش من عاشق یک نفر شدم که خودش نمیدونه ولی خب یه سری خیره نگاه کردن هایی داشت که به چشمام و من ...

من کامل میفهمم چی میگی فقط یه سوال به اون آقا دسترسی داشتی که بتونی ببینیش یا نداشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کامل میفهمم چی میگی فقط یه سوال به اون آقا دسترسی داشتی که بتونی ببینیش یا نداشتی

نه نداشتم اصلاااا 

اصلا یهویی دیدمش واقعا خیلی‌ خوشحال شدم 

حتی گریمم گرفت اون لحظه از خوشحالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نداشتم اصلاااا  اصلا یهویی دیدمش واقعا خیلی‌ خوشحال شدم  حتی گریمم گرفت اون لحظه از خ ...

خوش به سعادتت آقا امام رضا حاجتتو داده برای منم دعا کن التماس دعا ایشالا خودتم همیشه حاجت روا باشی

الان امکان دیدنشو دارما ولی روم نمیشه جلوش آفتابی شم😂😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

خدایا منتظر معجزتم❤🌱
خوش به سعادتت آقا امام رضا حاجتتو داده برای منم دعا کن التماس دعا ایشالا خودتم همیشه حاجت روا باشی

خیلی ممنون همچنین حتما دعاتون میکنم🌼🌼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

يطورايي مامانم به زور ديگه نفس ميكشيد درگير كروناي خيلي شديد بود ديگه واقعا اميدي نبود شب باگريه صداش زدم خوابيدم شب خواب ديدم تو حرم دارم ميدوم يه خادم بهم گفت برگرد ديگه نيازي نيست تا حرم بري از روز بعدش مامانش به زندگي برگشت شروع كرد غذا خوردن و كلا خوب شد

زن داداشم باردار نمیشد۱۱ساله همین ک میره مشهد همون جا حالت تهوعا شروع میشه و بیبی چک مثبت...

خودم رفتم تازه فارغ التحصیل شده بودم برگشتم هفته بعدش رفتم سرکار

دفه ی بعد ک رفتم ماه بعدش ازدواج کردم..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
اگه دوسش داری آفتابی شو جلوش

😅🤦🏻‍♀️ 

نمیدونم والا راست میگید ولی آخه من خیلی حساس شدم بهش هر رفتارشو به خودم میگیرم کافیه بدبخت کم توجهی کنه دیگه من کلا دلگیر میشم😅 

اصلا نگاه اولشو فراموش نمیکنم عین فیلما هست پسره یهو چشمش میوفته به دختره بعد محوش میشه و چشم برنمیداره دقیقا همین بود😍😅😅🤦🏻‍♀️ ولی خب گاها هم اصلا محل نمیداد و نگاه نمیکرد

نمیدونم کلا دو دلم نسبت بهش نمیدونم که اصلا اون یکم خوشش میاد یانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
س سال پیش رفتم حرم بعدنماز صب بود ی دخترپسر ک تازه ازدواج کرده بودن نشسته بودن دختره سرشو گذاشته بود ...

میشه دعا کنی من سال دیگه اینموقع اون دختری باشم که سرشو رو شونه اونی که میخواد بزاره و حرم باشم؟:)❤️

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤