2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آبان 98 رفتم حرمش و از ته دلم خواستم سال بعد همین موقع با همسرم برم پیشش و سال بعد آبان 99 عقد کر ...

🥺🥺🥺🥺🥺منو نامزدمم قرار بود عقد کنیم بریم مشهد که عقدمون بهم خورد،میشه دعا کنی ازته ته دلت که بهم برگردیم و باهم بریم مام؟🥺

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
چشم عزیزم حتما دعات میکنم درعوضش توام واسم دعاکن خدابهم بچه بده

انشالله انشالله سال بعد اینموقع  نینیت بغلته❤️

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
انشاالله عزیزم مطمئن باش اگر به صلاح باشه به هم میرسین

🥺قربونتون برم

پارسال خواهرم مشهد بود عکس حرم رو فرستاد چشمم به عکس خورد دلم خیلی هوای حرم وگنبد طلا رو کرد.. طوری که ناخوداگاه اشکمم جاری شد..توی دلم گفتم آقا جان خیلی دلم هواتو کرده ولی اصلا شرایط جور نبود که برم...باور میکنین فرداش شوهرم خبر دادواسه دوهفته بعد هتل رزرو کردم بریم مشهد...وقتی شنیدم دیگه اشکام بند نمیومد.پسرمم از امام رضا دارم... شب تولد امام رضا بود ومن دوسال بودکه برای بارداری اقدام کرده بودم ولی خبری نبود.. یهدنفرخرفیبهن زد که دلم اتیش گرفت..رفتم یه گوشه واشک ریختم وبه امام رضا گفتم چرا حاجتمو نمیدی که دیگران دلمو بشکنن..همون ماه باردار شدم..

پارسا پسرمامان😍