2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5157 بازدید | 236 پست
خداروشکر.خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشالله همیشه سلامت و تندرست باشید

ممنون عزیزم از دعای قشنگت 💖❤️💖

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه اینجا بزارم عکسو؟

آره بذار

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ایشالا دیگه هیچوقت این اتفاق براش نیفته چون که خیلی بهش فشار میاد ، ایشالا خداوند سلامتی بده 🩷

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

ایشالا دیگه هیچوقت این اتفاق براش نیفته چون که خیلی بهش فشار میاد ، ایشالا خداوند سلامتی بده 🩷

ممنون عزیزم خدا عزیزان شما رو هم‌حفظ کنه گلم💖❤️

سلام الهی خوب بشه عزیزم.احتمالا صرع نداره؟

سلام عزیزم ممنونم 

نه عزیزم‌ صرع نیست خداروشکر

کاش تبش میوردی پایین تا ب تشنج ختم نشه،،وقتی تب داره چرا شیاف نزدی یا پاشویه ای چیزی

فک نکنم صرع داشته باشه،یه دکتر ببر عفونتش درمان کنه حتما چون تب از عفونته و تشنج هم ب دنبال تب 

سلام عزیزم 

اصلا نگران نباش تشنج تو بچه ها شایعه

من خودم بچه بودم دقیقا شبیه حالتی که گفتی یهو از حال میرم و انگار خوابیدم مامانم میفهمه و داد و.. همسایمون منو میبره تو حموم و اب یخو باز میکنه و منو زیرش میزاره و ازم بشکون میگیره به هوش میام(شماهم به نظرم کار خوبی کردی دهنشو باز کردی ،ممکن بود اکسیژن به مغزش نرسه و معلولیت ذهنی پیدا میکرد فامیلمون اینجوری شد من شنیدم اون مواقع هرجور شده باید به هوش بیاریش)بعدم دو سال تمام تحت نظر بودم هر دو روز یه امپول باید میزدم بعد دوسالم قطع شد الانم خداروشکر هیچ مشکلی ندارم درسمم خیلی عالیه شاغلم هستم و هیچ مشکلی بعدش پیش نیومد نگران نباش اصلا

فقط پاشویه زیاد انجام بده و اینکه من بابام زنبور داره خودش اون موقع میگفت بهت ژله رویال میدادم که سیستم ایمنیم تقویت بشه سری اخرم ازمایش دادم دکتر گفت ایمنی بدنت خیلی بالاس 

خداروشکر. الهی خوب یشه . براش ناس بخون

ممنون چشم حتما

کاش تبش میوردی پایین تا ب تشنج ختم نشه،،وقتی تب داره چرا شیاف نزدی یا پاشویه ای چیزیفک نکنم صرع داشت ...

چون سابقه تشنج تو خانواده نداشتیم و تب هاش پشت سر هم اتفاق میوفتاد پاشویه  و پروفن مرتب میدادم کلا پارسال کم خون وضعیف شده بود 

امیدوارم دخترتون هیچوقت مریض نشه گلم،من خودمم بچه بودم زیادتشنج میکردم،الان خوبه خوبم،سی سالمه یدونه دخترناز دارم،خیلیم باهوش بودم تومدرسه درسام بهترازهمه بود😍نگران نباش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

نمیخوام‌ ناراحتت کنم اما اول ازهمه ببین عامل تشنج دخترت چی بوده بعد درمان من الان هفت ساله دخترم تشنج می‌کنه البته از وقتی که خودم فهمیدم چون دربچگیش مخفی بود هنوز که هنوز علت تشنج دخترم نتونستن بفهمن البته مغزش کیست داره میگن از این نیست