2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 238 پست
براش حمد شفاخوندم عزیزم

ممنونم ازت❤️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشنج و صرع یه بیماری اصولا ارثی هست

و ممکنه محیطی هم باشه

من خودم صرع دارم

داروهاشو مرتببده بخوره

سرخود کم و زیاد کنی بدتر میشه 

بهش سردیجات نده 

حتما هر روز گردو و عسل بخوره 

گوشت بلدرچین براش خیلی خوبه 

وقتی تشنج میکنه 

سرش رو یه سمت بگیر و اطرافش رو خلوت کن نزاردست و پاش به جایی بخوره 

اصلا درباره عوارض دارو نخون

رو همه تاثیر یکسان نداره 

فقط خواستم بگم منم کوچیک بودم خیلی تشنج میکردم

و خود به خود خوب شدم

الانم سرو مرو گندم 

نگران دخترت نباش اشالله هیچی نمیشه

فقط مواظبش باش

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

واقعا ازته قلبم براش دعا کردم وصلوات وحمدشفا خوندم خودم بچه مریض داشتم میدونم چه حالی داری انشالله بحق این روزای عید حال گل دخترت خوب خوب بشه فقط حواست خیلی به دمای بدنش باشه شبا تاصبح چندبارچکش کن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

خواهر منم تا یکسالگیش تشنج داشت و کلا مریض بود جوری ک امیدی نداشتیم ب موندنش 

فقط میتونم بگم دکتر خوب ببرش واقعا یه سریاشون اصلا درست تشخیص نمیدن آدمو گمراه میکنن

و اینکه ببین نذری گردنتون هست ک ادا نکردین؟

اینو یه دعانویس اون موقع بهمون گفت ما هم چند سال بود دو تا گوسفند نذر داشتیم وقتی اینارو ادا کردیم خواهرم خوب شد😑

اعلان هامو نمیبینم
دیگه نمیفرستم مدرسه پیش دبستانیه مهم نیست برام نه تنهاش نمیذارم‌هیچ وقت دکتر هم‌گفت تا یکسال باید ا ...

داروی اصلیش که همین والپرات سدیم

دختر خاله ی من از ۱۱ سالگی تشنجش  شروع شد اون از چیزی ترسیده بود 

درمانش ۷ سال طول کشید

طی اون سالهایی هم که تحت درمان بود بجز اوایل درمان که یکی دوبار تشنج کرد دیگه تشنجی نداشت 

الان ۳۵ سالشه سالم سالمه بدون کوچکترین مشکلی

خدایا شکرتتتتتتت 

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

براش حمد و صلوات فرستادم انشالله هر چه زودتر خوب بشه

هیچ دردی مثل بیماری فرزند برای مادر نیست خدا کمکت کنه

من اطلاعی از این بیماری ندارم

فقط بهت بگم انقدر معلوماتت رو در این زمینه ببر بالا که از دکترها هم بیشتر بدونی

تو گوگل سرچ کن در مورد بیماریش بیشتر بدونی راهکار و درمان و جلوگیری از تشنج همه ی اینارو خوب یاد بگیر

دکتر هامون دکتر نیستن و وجدان کاری ندارن

خودتو در حد متخصص کن مراقب دختر گلت باش  

عزیزم تاپیکات رو الان خوندم دختر گلت حالش خوبه؟؟

ممنون خوبه خداروشکر 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
غذاهایی باطبع سرد رو بهش نده یاکمتربده هندونه اصلا نده عسل بده بخوره واینکه دارو ها رو خود سرانه قطع ...

بله دکتر بهم گفته سردی وشیرینی نخوره یه شربت دادن بر پایه عسل هست اونو بهش میدم