سلام اول که بگم هرکی وارد تاپیک شدلطفابرای دخترم دعا کنه صلوات حمد و.. دوم اینکه خواهش میکنم هرکی در مورد تشنج چیزی میدونه تا آخر متن رو بخونه و منو راهنمایی کنه
سه شنبه هفته پیش یکم تب داشت نفرستادمش مدرسه
ساعت ۷ که بیدار شد جاشو خیس کرد بعدم دیگه نخوابید ساعت ۱۱ بهش صبحانه نون پنیر گردو دادم ۳تا لقمه خورد وگفت خوابم میاد خوابید منم رفتم به کارم برسم یه دفعه دیدم داره ازخودش صدا در میاره یه صدایی که یادم نیست فکر میکنم یه کلمه رو تکرار میکرد مثل دینگ دینگ و...
رفتم بغلش کردم گفتم تو که تازه خوابیدی عزیزم چرا بیدارشدی دیدم اصلا تو دنیای من سیر نمیکنه😔
هرچی صداش میزدم جواب نمیدادچشماش حرکت میکرد ولی حرف نمیزد و سرش رو نمیتونست ثابت بگیره دیدم دهانش قفله سریع پا شدم داد وگریه...دیدم لرزید و داره خفه میشه سعی کردم دهانشو باز کنم که انگشت دستم لای دندوناش موند و بدجور دندون گرفت ولی موفق شدم دهنشو باز کنم و استفراغ کرد و نفسش برگشت
بردیم اورژانس گفتن نباید سعی میکردی دهنشو باز کنی ممکن بود حتی فکش بشکنه ولی من آیت سوال تو ذهنم موند اگه دهنش رو باز نمیکردمخفه نمیشد؟ آخه اون چندتا لقمه که دادم بخوره تو گلوش بود
تا جمعه بستری بود و همون موقع دارو ضد تشنج بهش دادن والپروات سدیم آزمایش خونش هم گفتم خیلی عفونت داره بدنش
الان مرخص شدیم و امشب قراره ببریم دکتر مغز واعصاب کودکان من این دارو رو سرچ کردم دیدم چیزای خیلی وحشتناکی در موردش نوشته جوریکه الان میخوام دارو رو بدم مثل اینه که بخوام سم بهش بدم
همه عوارضش هم دارمروی دخترم میبینم دلم میخواد فقط بمیرم یا دخترم خوب بشه خیلی دلشکسته وغمگینم
کسی در مورد این دارو چیزی میدونه؟ واینکه وقتی بردمش دکتر چه سوالایی بپرسم کلا هرچی ميدونيد و ازش مطمئن هستید بهم بگید دکتر خیلی خوب در این زمینه هم میشناسید شمارشو بهم بدید
اینکه از ۲۰ شهریور تا حالا همش مریضه شاید چند روزش فقط خوب بوده
یبار۷مهر دیدم استفراغ کرده داره برمیگرده تو گلوش فکر کنم همون هم تشنج بوده که قبلش من تو آشپزخونه بودم ودیدم فقط این صحنه رو دیدم که داشت خفه میشد سریع برگردوندم و زدم تو شونه هاش بیمارستان هم بردیم فقط سرم زدن چیزی از تشنج نگفتن
هفته بعدش هم اسهال داشت تب ۳۹ و نیم ازش آزمایش خون وادرار ومدفوع گرفتن که گفتن یکم گلبول سفیدش بالا بوده
همون موقع هم توراه برگشت یه دفعه یکم لرزید وبیهوش شد بردیم بیمارستان دوشب بستری شد ولی دکترش پرسیدم گفت نه تشنج نبوده خیر سرش فوق تخصص هم بود و بهترین بیمارستان شهرمون
حالا لطفا راهنماییم کنید اطرافیانتون هم اگه براشون پیش اومده ازشون سوال کنید به شدت ناراحت وناامیدم همثانیه برام داره مثل زهر میگذره دختر نازم اینطور یه دفعه پرخاشگری یه دفعه مهربون یه دفعه بیحال و نمیتونه راه بره یه دفعه شروع میکنه به ورجه وورجه
همش داره ناخن میجوه گاهی اصلا به حرفام توجه نمیکنهحرف زدنش شفاف نیست یعنی چند بار میپرسم تا بفهمم چی میگه دیشب که خیلی بد بود کلمه هایی که میگفت رو نمیفهمیدم😔 داشت دلممیترسیدم
اینترنتم ضعیفه بچه ها شما کامنت بذارید من جواب میدم کم کم