2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013123 بازدید | 23861 پست
دوستان بیایید و از بازی هایی که با بچه ها می کنید بگید و از تجربیات هم استفاده کنیم...دیانا خیلی بازیگوشه و همش بازی می خواد من دیگه بازی کم آوردم راهنمای کنید
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
1:اموزش و تمرین باید از همان روزهای اول تولد شروع گردد"زیرا از همان روزهای اول شخصیت اینده کودک پی ریزی می شود..... 2:برای اموزش دادن باید کودک ترغیب و تشویق شود و نباید تحت فشار قرار گیرد...... 3:موقعی که کودک در حال اموزش و یاد گرفتن کاری است"باید به او کمک شود"ولی این کمک باید جزئی باشد...... 4:همه کودکان در اموختن یکسان نیستندوهر کودک فردی مستقل و مجزا از کودک دیگر است. مادر باید از همان لحظات اول تولد"اموزش دادن را با تغذیه-استحمام-عوض کردن پوشکو....شروع کند تمام این کارا می تواند محرکهای حسی-بینایی-وشنوایی باشدوکودک را تحریک کند که حرکات دلخواه خود را به اندام های خود بدهد.**این محرکها باید تا زمانی که واکنش کودک رضایت بخش است ادامه یابدواگر کودک گریه کرد یا چشم خود را بست باید متوقف شود و به کودک استراحت داده شود.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانها
خوبید؟ نی نی گلو ها خوبن؟ تاپیک جدید مبارک باشه
سارا جون برای اینکه با اون یکی سارا قاطی نشی بهت میگم ام کیان (با تشدید م بخوانید)
عزیزم میخواستم تو فیس بوک برات کامنت بذارم انقدر سرعتم بالااااااااا ست که نگو!!!!!!!!
امیدوارم همیشه دلت پر از عشق به کیان باشه و سالم و شاد باشید
سها و شوکا و شادی و مزده خوبید؟ ریحانه خانوم مبارکه اول شدنت

سارا مامان علیرضا هیچی بهتر از دست خودت نیست من 10 دقیقه 100 سی سی میدوشم

آرزو مامان محیا کارمندی؟
منم باید برم سرکار دارم روزی 250 سی سی فریز میکنم ، کافیه؟ باید از دکتر برنامه بگیرم
مشکل من اینه که یاس اصلا و ابدا شیشه قبول نمیکنه نمیدونم برم سر کار چکار باید بکنم؟؟؟؟؟
گریم گرفته از الان...

مواظب خودتون باشید و می بوسمتون
مانیا جان ممنون ایول به مامی آدرین راستی به نظرم بهتره همگی تجربیات و اطلاعاتمون رو برای تربیت و آموزش بهتر بچه ها با هم شریک بشیم بیاین از این به بعد شروع کنیم نظرتون چیه ؟
شادی جان ممنون عزیزم خیلی باحال بود ام کیان شوشو کلی خندید.

سارا جان من گاهی که میخوام بدوشم چند نوبت از یه سینه بهش شیر میدم اون یکی رو راحت میدوشم البته بگیر نگیر داره گاهی واقعا شیر کم میشه اگه استراحت بدی به خودت و پشت سر هم به خودت فشار نیاری هم بهتره اگه زمانی که بیبی شیر میخوره از اون یکی بدوشی هم خوبه اما سخته یکم
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
هلن جان من بیشتر اطلاعاتم از کتاب و مجلات وروزنامه و نت هست که از هر کدوم بر مبنای زمان و سن و حوصله بچه استفاده می کنم.اول بازیها را نباید مداوم و پشت سر هم با کودک انجام داد.... چند روز یکبار عوض کنید تا برای او تازگی داشته باشد.و هر گاه که دیدید که عکس العملی از خودش نداره بازی را تغییر دهید...معمولن کودک با دست و پا زدن تند و ذوق کردن ویا خندیدن عکس العمل نشون میده......
1:بلند کردن و به حالت نشسته وایستاده در اوردن کودک::موقعی که کودک 4 ماهه است دو انگشت خود را در کف دو دست او قرار دهید تا انگشت شما را بگیرد.سپس کودک را به طرف بالا بکشید تا به حالت نشسته در اید"کودک معمولن خود را به طرف بالا می کشد تا به وضعیت نشسته و یا ایستاده در اید....در 5 یا 6 ماهگی به جای انگشت خود تکهئ چوب یا طناب یا اسباب بازی به او بدهید تا با دستهای خود ان را بگیرد ودر حالی که از او محافظت می کنید او را به طرف بالا بکشید......
سلام به همه دوست جونا نی نی گلا من ناراحتم اخه بنظرم پسرم داره چاق میشه راهی هست که وزنش متعادل بمونه کسی میدونه الان تو5/5ماهگی8600هست البته قدشم نسبت به وزنش خوبه ولی دکتر گفت اگه زیاد وزن اضافه کنه باید شیر بهش کمتر بدی حالا من نمیدونم چی کار کنم شوشو هم گفت دکی بیخود گفته اینم از ماجرای امروز دکتر بردن امروز پسرم
خیلی خوبه مانیا من که موافقم.

کیان تب داره و مدام ناله میکنه تا 11 خوب بودا .الان با کلی مکافات کنار باباش خوابوندمش ای جانم دلم براش کباب میشه تو تب و بی حالی به زور می خنده بچه ام.از ترس بالا رفتن تب و تشنج خوابم نمی بره آخه ما زمینه اش رو داریم انشاا... همیشه همه بچه ها سلامت باشن
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
سلام صبحتون به خیر
امروز صبح که بلند شدم دیدم ریحانه برنده شده کلی خوشحال شدم.معلومه امروز روز خوبیه.
من فردا وقت اتلیه دارم.میخوام ریحانه رو ببرم.این چند روزم درگیر خرید لباس و تل و ..... بودم.خدا کنه بد اخلاقی نکنه و عکساش خوب بشه
2810