2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013123 بازدید | 23861 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ممنون از راهنمایی هاتون مانیا جون منم موافقم
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
سلام به همه ... خوبید ؟ نی نیای توپول موپولتون خوبن؟... مژده جون اول شدنه ریحانه رو بهت تبریک میگم... منم موافقم مانبا جون ممنون میشم... آرامیس خیلی دوست داره هر چی رو که میبینه و خوشش میاد بکنه تو دهنش و از اینکه تکونش بدم و براش برقصم خیلی خوشش میاد... من از عماد شاپ یه کتابی به اسم بازی با کودک گرفتم خیلی خوبه بازی های مختلفی برای ماه های مختلفو نوشته... پارچه که میگرم بالا سرش دستشو میاره بالا که بگیره بخوره...
نونو جان شما شیر خودت را میدی یا شیر خشک؟؟؟؟اگر شیر خودت را میدی که خوب شیرت از نوع خوبه وپر چربه.....ولی اگر شیر خشک میدی باید کنترل کنی واصلن اون مقداری که روی قوطی زده را نباید بدهی چون اندازه میل بچه ها با هم فرق می کنه..............خواب ناکافی و نامطلوب باعث بروز چاقی در کودکان به ویژه در پسران می شود..........................مطالعات نشان می دهد اگر نوزادان خواب کافی نداشته باشند وزن بیشتری کسب می کنند.
عاطفه جان یکی از دلایلی که من بعد از واکسن کمپرس گرم میزارم همینه....من در باره این مورد با چند دکتر مختلف صحبت کردم.........روز اول کمپرس گرم بزارید تا واکسن پخش شود(منظور از گرم..یک حوله گرم است)وروز بعد اگر دیدید که متورم شد کمپرس سرد(1 یا 2 یخ کوچک را در حولهای پیچیده) وروی محل واکسن بگذارید................شکر خدا من در هر 2 دفعه واکسن ادرین ای کار را کردم..ونه تب کرد ونه متورم شد ...........
الان زنگیدم به دکترش میگه اگه جاش درد نمیکنه اشکال نداره
سها جون کجایی؟
اخی مامان اوینا جان چه بامزه دخترت نشسته
من اصلا برای پسرم روروئک نگرفتم فکر هم نمیکنم که بگیرم
رفتار امروز ما نشان دهنده تربیت دیروز ماست.
سلام به همه ممنون از راهنماییت مانیا جون شیر خودمو میدم و خوابشم کافیه چون 1.30شب میخوابه11بیدار میشه و3میخابهتا6.30 دکتر هم گفت شیرت خوبه ولی نمیدونم چطوری بهش کمتر شیر بدم چون البته پسرم از کل قیافه چاق نیستواستخون بندیش درشته اینا رو دکی گفت مامانم میگفت خودمم بچهگیهام همینطور بودم
2810