2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013123 بازدید | 23861 پست
منم با کلوپ خصوصی موافق ترم.
حالا که داریم از تاپیک میریم کلوپ لااقل امن باشه و خیالمون راحت.
اگه خصوصی باشه میتونی اسمشم همون مامانای تیر 89 بزاریم.اونجوری هیچ کس بدون دوعتنامه نمیتونه بیاد پست ها رو بخونه.
هر کی هم که دعوتنامه بخواد به مدیر میل میزنه.
دوستای قدیمی هم چون اسمو عوض نکردیم راحت پیدامون میکنن و به مدیر میل میزنن دعوتنامه میگیرن.
ما که داریم میریم یه محل جدید و طول میکشه به محیط کلوپ عادت کنیم پس بهتره خصوصی باشه تا راحت و بدون مزاحم صحبت کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://abartazeha.ir/%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%DA%AF%DB%8C/

لیلی جون یه نگاه هم به اینجا بنداز
رفتار امروز ما نشان دهنده تربیت دیروز ماست.
من فکر میکردم خصوصی خصوصیه
پس در هر صورت مهمونا میتونن بیان بخونن فقط اسمشون بالای صفحه میاد.حالا باز اونم بد نیست.فوقش ادم میاد درد دلاشو میگه بعد هم میپاکه.

در اون صورت اسم کلوپو عوض کنیم.
سارا جان نگرانیت طبیعیه ولی خودت و از پا در نیاری پسرت خوب میشه حتما
پسر دایی مامان من اینقدر لکنتش شدید بود که ما اصلا نمیفهمیدیم چی میگه همیشه یه مترجم داشت یادم نیست تا چند سالگی اینجوری بود ولی حتی گفتار درمانی و ... هم نبردنش خودش خوب شد الان خیلی قشنگ صحبت میکنه مداحی هم میکنه
رفتار امروز ما نشان دهنده تربیت دیروز ماست.
عاطفه جان مرسی.خیلی مدلهاش قشنگ بود.
بسی بهره بردم.
والله گیپور از متری هشتاد تومن هست تا یک میلیون.حالا من نیم متر هم تو لباس به کار ببرم کافیه .خیلی نمیخوام عروس و شلوغش کنم.
خودم گیپور قشنگ دارم ولی کرمیه.بعد برای نامزدی خواهر شوشو هست دیگه .نمیشه که کرمی بپوشم تابلویه.

مامان محمد یه کمی خوددار باش.این استرس ها دقیقا به محمد منتقل میشه .بچه ها الان خیلی باهوشن.همین استرست کار رو خراب میکنه.اصن مساله رو برای خودت حل کن.هیچ بچه ای با لکنت بزرگ نمیشه .تو یه سنی حالا به هر دلیلی اینجوری میشن ولی زود رفع میشه .همون گفتار درمانی رو ادامه بده.

من بچه ای رو میشناسم که دو سال و چهار ماهشه و هنوز راه نمیره و هیچ مورد پزشکی هم نداره .پس مامان اون بچه چی بگه؟؟؟
www.calender92.blogfa.com
خب از اول میگم.هر جا میرین منم میام منو بی خبر نذارین

اون واکسنه که بهتون گفتم الان ازادش شده 150 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اوینا بازم مریضههههههههههههههههههههههههههههههه خدااااااااااااااااااااااااااااا

عکسای دیانا کوششششششششششش؟

ماشالا به یاسی و مامان خوش تیپش

2810