2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013123 بازدید | 23861 پست
بعد هم رای میگیریم که کلوپ داشته باشیم یا تاپیک یا هردو یا هیچ کدام

تو کلوپها مهمون از بیرون سایت نمیتونه بیاد فقط کسایی که با عضویت میان تو سایت میتونن وارد بشن واسم کاربریشون اون بالا میاد و اگه دعوت نباشن نمیتونن پست بذارن

تاپیک هم که عمومیه و خوبیش اینه که در هر حال میتونیم پستهارو ببینیم و پست بذاریم

من موافق هردو هستم
زودتر به نتیجه برسید که شروع کنیم

اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
نرگس جان شما لطف داری
همکه بچه ها تک تک جیگرن و مدل
هر کدوم یه مدلی مارو سرکار میذارن
در مورد استعداد وتوانایی مدلینگ نظری ندارم اما در مورد قرتی بازی موافقم که هست
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وای چه قشنگ بیدن
همه رو دلم خواست
بچ ها بیایید نظر بدین در مورد خونه جدیدمون؟

راستی کسی نمایشگاه نمیره؟
ما شاید جمعه بریم
منم با کلوپ بخصوص از نوع خصوصیش موافق ترم.
از اینکه یکی که نمیدونم کیه مدام داره نوشته ها رو میخونه و عکسامو میبینه حس خوبی ندارم.
تا میام درد دل کنم میگم ولش کن اینهمه ادم که نمیشناسم میان میخونن.فضولای تو دوست و آشنا که بماند.مثلا الان این 13 تا مهمون چی میخوان.مدل لباس مجلسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس تا اینجا موافقین کلوپ شدن:
مژده
صدف
عاطفه
نرگس

لطفا سریع تر نظرتون رو بنویسین تا قبل از 1200 صفحه شدن بریم محل جدید.
صدف جون تا صفحه 1200 صبر کن بعد رای ها رو بشمار و تاپیک یا کلوپ جدید رو بی زحمت تاسسیس کن.بخوایم صبر کنیم همه بیان نظر بدن دوباره کلی طول میکشه.
کلوپ خصوصی هم خوبه هر کی بخواد جدید وارد بشه به مدیر کلوپ میل میزنه اونم دعوتنامه براش میفرسته
سلام
منم با کلوپ فقط بخاطر نیمه خصوصی بودنش موافقم
ولی حب سختی های خاص خودش رو داره
همش باید تو روزها و صفح ها بچرخیم
تاپیک راحت تر بود
هر چی اکثریت بگن

صدف جون زود دست به کار شو

به دوستان هم اس میدیم که بیان خونه جدید
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
منتظرم زودتر نظر بدین
لیلی ها
عاطفه
شیما
سارا
سوین
همه همه
سلام دوستای گل.خوبید؟

عاطفه جون ببخیشد ما دیروز تهران عقد کنون دعوت بودیم بعد ترافیک بود و کلی باشهراد سرم شلوغ بود.ببخشید که نشد جواب بدم.شب هم دیر اومدم خونه.میگم با سلیقه ای و خوش پوش نگو نه.مدلهات خیلی قشنگ بود.
من ترکیب گیپور و پارچه میخوام.یا گیپور و ساتن.بعد هم اینکه پوشیدگیش یعنی لخت نباشه .ولی میتونم روش رو کت بدوخم.اگه سایت خاصی رو هم میشناسی بگو که خودم سر بزنم که بابت آپلود عکسها اذیت نشی.مرسی دوستم.

بابت کلوپ من صد در صد موافقم.ظاهرا همه فک و فامیلها اینترنت دار شدن و وقت آزاد گیرشون اومده.بعد هم آدم دوست داره یه درد دلی بکنه و اینها.اگه خصوصی باشه بهتره.کلوپ هم راحته .زود بهش عادت میکنیم.چون ما سرزدنهاتمون اینجا خیلی زیاد نیست اونجوری نیست که کلوپ بخواد خیلی سریع روز به روز عوض بشه .جای امن تر باشه بهتره .این مهمونها خیلی رو اعصاب میرن.

نرگس جان متاسفم که برات مشکل پیش اومد.خیلی ناراحت شدم.خدا از سر این جور آدمها نگذره.به هر حال که به قول خودت امیدت به خدا باشه .این بنده های خدا همه وسیله ان.همسرت خوشبخته که خانمی مثل تو رو داره .هواشو داشته باش.

صدف صدقه و اسفند یادت نره.

www.calender92.blogfa.com
پیدا کردن کلوپ سخت هم نیست
تو نی نی سایت من که برید تو قسمت کلوپ های من لیست همه کلوپهایی که عضو هستین میاد وازونجا میتونید بریایید تو کلوپ
یه خوبی دیگه اینکه تو کلوپ اون بالا اسم کسایی که تو کلوپ هستن مینویسه و مثل تاپیک نمینویسه 2 کاربر
اینطوری غریبه بیاد میفهمیم از بیرون سایت هم که نمیتونن بیان
و چون اتومات به روز میشه مثه چت میشه

عادت میکنید بهش
بدترین عیب تاپیک اینه که تو سرچ گوگل میاد وعالم وآدم میبینن
تو کلوپ زمانایی که همه دوستا آن هستن وغریبه ندارن خیلی ها عکسای بی حجاب هم می ذارن وبعد چند دقیقه بر میدارن اما تو تاپیک نمیشه
برای من فرق نداره
مسئله مهم اسم کلوپه میخواهید بههمون اسم مامانای تیر 89 باشه یا یه اسمی که معلوم نباشه مال ما هست

بذارید خوبی وبدی هاشو بگم
خوبی........دوستایی که مدتی نبودن بعد مدتی میان پیدا مون می کنن
بدی...فضولایی که میدونن شما مامان تیر 89 هستین بازم پیداتون میکنن و حتی شب ونیمه شب که کسی نیست با کاربری میان میخونن و کسی نیست که ببیندشون مثلا 3 صبح
سلام
صدف جون در مورد اسم هم حالا که همه دنبال امنیت هستیم پس اسمش هم یه چیز بزار که مرتبط باشه ولی مستقیم نباشه
چون کلوپ هم همه اعضا نی نی سایت می تونن بخونن فقط نمیتونن نظر بزارن پس به قول شما فضولاش میتونن فوری یه کاربری درست کنن
یه اسمی بزار که معلوم نباشه
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات